Älgskavsgryta
4 portioner
250 g älgskav
smör till stekning
1 gul lök
ca 2 dl kantareller
1½ msk finhackad persilja
3 dl grädde
salt & svartpeppar
¤ Stek älgskavet och lägg över i en kastrull/gryta.
¤ Stek löken och blanda med älgskavet.
¤ Stek kantarellerna och blanda i grädden och persiljan. Häll det över det andra
¤ Koka i några minuter och smaka av med salt och peppar.
250 g älgskav
smör till stekning
1 gul lök
ca 2 dl kantareller
1½ msk finhackad persilja
3 dl grädde
salt & svartpeppar
¤ Stek älgskavet och lägg över i en kastrull/gryta.
¤ Stek löken och blanda med älgskavet.
¤ Stek kantarellerna och blanda i grädden och persiljan. Häll det över det andra
¤ Koka i några minuter och smaka av med salt och peppar.
Serverade med potatismos och lingon.
Kommentarer
Trackback