Älgskavsgryta

4 portioner

250 g älgskav
smör till stekning
1 gul lök
ca 2 dl kantareller
1½ msk finhackad persilja
3 dl grädde
salt & svartpeppar

¤ Stek älgskavet och lägg över i en kastrull/gryta.
¤ Stek löken och blanda med älgskavet.
¤ Stek kantarellerna och blanda i grädden och persiljan. Häll det över det andra
¤ Koka i några minuter och smaka av med salt och peppar.


Serverade med potatismos och lingon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0