Konstnären


Frukost


Sjukling

Igår när jag hämtade Engla på dagis hade hon feber. När vi skulle gå och lägga oss vaknade hon och var ledsen och sa att hon hade ont i örat. Sedan har hon legat mellan oss inatt och halvsovit/gråtit sig igenom hela natten.

På förmiddagen fick vi en tid på vårdcentralen och det var dubbelsidig öroninflamation. Så nu har hon fått sin första pencilinkur. Hon har ju *peppar peppar* alltid hållt sig väldigt frisk och aldrig haft öroninflamation förut. Båda barnen var så duktiga hos doktorn. Dom satt som små ljus, förutom att Eddie tyckte läkaren var väldigt intressant och ryckte honom i näsan och håret..

Apoteket var inget bra ställe för Edvin. ALLT var i hans höjd och den lilla lådan med barnböcker var såklart inte alls intressant när det fanns så mycket annat kul att riva ner. Vi fick vänta där en stund medans dom blandade medecinen. Så jag hade fullt upp där ett tag! Men alla andra där inne hade kul åt honom iallafall..

Ett par bilder från i söndags hemma hos gammelmormor:Vi lever!

Nu har det visst inte blivit någon uppdatering på ett par veckor. Har varken haft tid eller lust.. Men här kommer en liten uppdatering av helgen iallafall.

I fredags åkte vi och firade Tilda som fyllde 1 år! Barnen lekte och hade kul efter att inte ha träffats på någon vecka. Barbafin tårta blev det till lilla ettåringen.

Igår var Engla med Daniel på biltema i Uddevalla och köpte grejer till bilen medans jag och Eddie var hemma och städade och började röja kaoset i tvättstugan. (Men man märker inte ens att jag börjat). Sedan var vi ute en stund och Engla hade cykelpremiär för säsongen.

Sedan var det ännu ett ettårskalas. Denna gången för Miri som fyllde 1 år i torsdags. Barnen lekte och hade kul och åt en massa fika.

Nu är Daniel och Björn iväg och skruvar med bilar. Efter lunch hämtar mamma mig och barnen för att åka och hälsa på mormor/gammelmormor. Efter det blir det handling av mat.

Dagis går fortfarande hur bra som helst för Edvin. Jag får en kram innan jag åker och sedan springer han in och leker.

Har rensat Eddies kläder idag och lagt in 92 kläderna i "tjockisens" byrå. Det känns som att Engla växte ur det alldeles precis. Hon har även fortfarande en del 92 kläder som passar. Då är det ändå 2 år emellan dom!

Heldag i Göteborg

Idag blev det en heldag i Göteborg med barnen, mamma och Björn. Först var vi på Ikea och det var visst en hel del som kom med hem.. :)

Efter det åkte vi och hälsade på min mormors syster med man. Mammas kusin var där en stund också. Det blev en massa mat och fika och Engla tyckte det var kul att leka med allihopa.

Barnen har verkligen varit riktigt duktiga. Eddie började smågnälla lite kön på Ikea. Annars har dom inte protesterat alls.

Vi hade GPS i bilen och Engla var som en papegoja och härmade allt vad den sa! Synd att hon sitter baklänges så hon lärde sig höger och vänster fel bara.. Hon blev även helt överlycklig när vi körde fort och körde om bilar på motorvägen.. Lik sin far??

  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0