Musse..

Sitter och väntar på att "Musses klubbhus" ska ta slut så att vi kan åka hem till mamma och Björn och äta frukost. Annars blir det en väldigt arg Engla! Musse är hennes idol! Efter frukosten ska Engla vaccineras. Hoppas det går bra.. Men hon brukar ju va duktig att ta sprutor!

Igår var vi hemma hos Linda och Gurra på lite fika eftersom Gurra fyllde år i söndags. Alicia välte ner en glasskål som gick sönder, så hon fick lite småsår på benen som hon fick plåster på. Engla fick också ett plåster så att det skulle bli rättvist. Hon tycker det är väldigt fint och sitter och beundrar det!!

Ingen bebis än. 5 dagar över tiden nu. Men jag tycker faktiskt inte att det är så jobbigt. H*n kommer när h*n kommer och jag tycker det är bra ju längre från Englas födelsedag det blir!

Nu är Musse slut så nu blir det frukost!)

bajs...

När jag skulle väcka Engla från sin middagslur förut kände jag att det luktade bajs på hela övervåningen.. Hon hade antagligen först legat i sin säng och bajsat så det läckt upp på ryggen och i sängen. Hon sov i våran säng så där var det också bajs! Härligt! Men alla sängkläder blev ju bytta iallafall!

I måndags fick jag åka till dagis och hämta Engla. Personalen tyckte att hon var hängig och sa AJ flera gånger. Hon var lite hängig och verkade ha ont någonstans hemma också, så jag trodde att det var öroninflamation. Men sen på eftermiddagen piggnade hon till och var som vanligt igen. Så det var nog bara lite vatten i öronen efter Vattenpalatset!

Ingen bebis som vill komma ut än.. Imorgon är ju BF så den är ju snart ute i vilket fall som helst. Hade vart lite fräckt med fredagen den 13:e kanske?

helgen

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, men det  har inte hänt så mycket i veckan.

Igår hämtade mamma och Björn Engla och åkte och hälsade på mormor & John  och mofar & Ingegerd. Under tiden åkte jag och handlade och Daniel skruvade på volvon.

Sedan blev vi bjudna på mat hemma hos pappa och Nina. Dillkött som var jättegott!

Idag har vi vart på Vattenpalatset. Det tyckte Engla var kul. Idag tyckte hon n og att "strömmen" var roligast. Hon ville inte därifrån!

Hon somnade i bilen påväg hem och vaknade när vi kom hem och vägrade somna om. Så det blir nog en tidig kväll för henne sen!

Engla hos frisören!

Idag har Engla vart hos frisören för första gången. Det gick hur bra som helst. Hon satt som ett litet "ljus" och körde bil och kollade på film.

Har vart hemma hos mamma och Björn och ätit frukost och lunch idag också. Engla har vart på toppenhumör hela förmiddagen! Hoppas det håller i sig när hon har vaknat nu också.

Emma ringde förut och bjöd oss på middag sen. Ibland har man det bra! :) Blir ingen matlagning här hemma alls idag!

Igår hände det inte så mycket. Engla var på dagis som vanligt. På eftermiddagen fick hon gå utan blöja i ett par timmar. Det går ju sådär. Hon vill inte sitta på pottan för tillfället. När hon är kissenödig går hon iväg dit ingen ser henne och kissar på golvet istället.. Men det kommer väl snart får vi hoppas!

Utedag!

Igår var Daniel och skruvade på volvon hela dagen. På eftermiddagen lånade mamma och Björn med sig Engla till mormor. Under tiden passade jag på att åka hem till Emma och dricka lite kaffe. Inte så ofta man kan åka dit själv direkt..

När dom kom hem med Engla igen höll jag på med maten, så mamma och Björn stannade kvar och åt. Sedan blev det körslaget och CSI. Men jag somnade i sista reklamen på CSI. Så jag vet inte hur det slutade. Fast det är jag ju ganska van vid.. Jag är bra på att somna framför TVn!

Idag har jag och Engla varit ute och gått och lekt hela förmiddagen. Så både hon och jag är nog lika trötta nu! Vi gick runt forshall och så har vi vart på lekplatsen. Innan vi åkte hem köpte vi med oss pizza till lunch!

Nu sover Engla middag och sedan kommer Alicia och Gurra hít. Får hoppas att vi har några grindar kvar efter det...


  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0