Nasi Goreng
4 portioner
400 g kyckling
2 portioner ris
olja att steka i
3 gula lökar
6 dl strimlad vitkål
2 vitlöksklyftor
4 tsk curry
1 tsk salt
2 paprikor
3 tsk paprikapulver
2 tsk soja
100 g räkor
¤ Koka riset under tiden du gör det andra.
¤ Dela kycklingen i mindre bitar och tilllaga den om den inte redan är det.
¤ Hacka lök och vitkål. Pressa vitlöken och dela paprikorna i mindre bitar.
¤ Stek löken och vitkålen och krydda med curry och salt. Stek tills det mjuknar.
¤ Tillsätt paprikorna, paprikapulver, soja och räkor. Stek i ca 10 minuter.
¤ Blanda med riset.
400 g kyckling
2 portioner ris
olja att steka i
3 gula lökar
6 dl strimlad vitkål
2 vitlöksklyftor
4 tsk curry
1 tsk salt
2 paprikor
3 tsk paprikapulver
2 tsk soja
100 g räkor
¤ Koka riset under tiden du gör det andra.
¤ Dela kycklingen i mindre bitar och tilllaga den om den inte redan är det.
¤ Hacka lök och vitkål. Pressa vitlöken och dela paprikorna i mindre bitar.
¤ Stek löken och vitkålen och krydda med curry och salt. Stek tills det mjuknar.
¤ Tillsätt paprikorna, paprikapulver, soja och räkor. Stek i ca 10 minuter.
¤ Blanda med riset.
Kommentarer
Trackback