Kycklingwok
4 portioner
300 g kycklingfilé
2 msk olja
1 hackad vitlök
1 tsk sambal oelek
1 msk riven färsk ingefära
3/4 dl malaysisk soja
250 g äggnudlar
250 g salladskål
250 g wokgrönsaker
¤ Strimla kycklingen och stek den i oljan tillsammans med vitlök, sambal oelek och ingefära. Häll över sojan och fräs till.
¤ Koka nudlar och woka grönsakerna och blanda ner dom i sojan.
¤ Strimla salladskålen och blanda ner den. Koka upp.
300 g kycklingfilé
2 msk olja
1 hackad vitlök
1 tsk sambal oelek
1 msk riven färsk ingefära
3/4 dl malaysisk soja
250 g äggnudlar
250 g salladskål
250 g wokgrönsaker
¤ Strimla kycklingen och stek den i oljan tillsammans med vitlök, sambal oelek och ingefära. Häll över sojan och fräs till.
¤ Koka nudlar och woka grönsakerna och blanda ner dom i sojan.
¤ Strimla salladskålen och blanda ner den. Koka upp.
Kommentarer
Trackback