Tacopaj
Idag har vi ätit tacopaj till middag.
PAJDEG:
Jag var lat och tog maizenas pajdeg. Det är bara att blanda pulvret med en och en fjärdedels vatten och sedan trycka ut i en form.
FYLLNING:
400G köttfärs
en rödlök
en burk majs
1 påse tacokrydda
Jag stekte löken och köttfärsen och kryddade med tacokryddan och hällde det sedan i formen. Sedan strödde jag över majsen.
ÄGGSTAMNING:
3 ägg
2 dl mjölk
Vispa äggen och mjölken och häll över pajen.
Garnering:
Några ostskivor
In i ugnen i ca 35-40 min!

PAJDEG:
Jag var lat och tog maizenas pajdeg. Det är bara att blanda pulvret med en och en fjärdedels vatten och sedan trycka ut i en form.
FYLLNING:
400G köttfärs
en rödlök
en burk majs
1 påse tacokrydda
Jag stekte löken och köttfärsen och kryddade med tacokryddan och hällde det sedan i formen. Sedan strödde jag över majsen.
ÄGGSTAMNING:
3 ägg
2 dl mjölk
Vispa äggen och mjölken och häll över pajen.
Garnering:
Några ostskivor
In i ugnen i ca 35-40 min!

Kommentarer
Postat av: Nina
Mm va gott det såg ut. De ska jag göra någon dag. Kram
Postat av: Birgitta Wetterbro
Ring när du gör det nästa gång, kommer med en gång. Kram till dig!
Trackback