Stroganof à la thai
800g falukorv
2 gula lökar
3 dl grädde
3 msk tomatpuré (hade slut på tomatpuré hemma idag & det gick bra med chilisås också!)
1 msk röd currypaste
½ kruka persilja
smör, salt peppar
¤ Skala och hacka löken. Skär falukorven i strimlor
¤ Stek lök och falukorv i lite smör
¤ Tillsätt grädde, tomatpuré och currypaste. Koka på svag värme i ca 5 minuter.
¤ Strö över finhackad persilja
Servera med ris eller potatis.
2 gula lökar
3 dl grädde
3 msk tomatpuré (hade slut på tomatpuré hemma idag & det gick bra med chilisås också!)
1 msk röd currypaste
½ kruka persilja
smör, salt peppar
¤ Skala och hacka löken. Skär falukorven i strimlor
¤ Stek lök och falukorv i lite smör
¤ Tillsätt grädde, tomatpuré och currypaste. Koka på svag värme i ca 5 minuter.
¤ Strö över finhackad persilja
Servera med ris eller potatis.
Kommentarer
Postat av: Nina
Hade nått liknande idag. De e alltid gött me korv. kram
Postat av: Birgitta Wetterbro
Du är en duktig kock, det ser smarrigt ut. Kram till dig!
Postat av: Emelie
Ja, det är det och Engla gillar det också! Hon åt nog mer än mig igår. 3 portioner (små) + maten som jag lämnade!
Trackback