Stroganof à la thai

800g falukorv
2 gula lökar
3 dl grädde
3 msk tomatpuré (hade slut på tomatpuré hemma idag & det gick bra med chilisås också!)
1 msk röd currypaste
½ kruka persilja
smör, salt peppar

¤ Skala och hacka löken. Skär falukorven i strimlor
¤ Stek lök och falukorv i lite smör
¤ Tillsätt grädde, tomatpuré och currypaste. Koka på svag värme i ca 5 minuter.
¤ Strö över finhackad persilja

Servera med ris eller potatis.


Kommentarer
Postat av: Nina

Hade nått liknande idag. De e alltid gött me korv. kram

2010-01-26 @ 19:37:20
Postat av: Birgitta Wetterbro

Du är en duktig kock, det ser smarrigt ut. Kram till dig!

2010-01-26 @ 22:25:34
Postat av: Emelie

Ja, det är det och Engla gillar det också! Hon åt nog mer än mig igår. 3 portioner (små) + maten som jag lämnade!

2010-01-27 @ 08:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0