Kycklingfilé med honung och limesås

4 portioner

Ingredienser:

4 st kycklingfiléer
4 dl crème fraiche
2 dl vatten
1 st hönsbuljong
3 msk flytande honung
1 msk kinesisk soja
1 st limefrukt
salt & peppar


Tillagning:

¤ Krydda kycklingen med salt och peppar och bryn i stekpanna i ca 5 minuter på varje sida.

¤ Blanda ihop resten av ingredienserna i en kastrull och värm upp, spara limen till senare.

¤ Limen pressas över kycklingen i stekpannan innan man häller över resten av såsen. Låt stå   och puttra på svag värme under lock i ca  20 minuter tills kycklingen är genomkokt.

¤ Servera med ris


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0