Ugnsomelett med rostad lök och bacon

4 perspner

4 rödlökar
1 paket tärnat bacon
1 msk olivolja
8 ägg
4 msk mjölk
100 g riven ost
3 msk  hackad persilja
2 dl crème fraiche
2 msk dijonsenap
salt, peppar

¤ Sätt ugnen på 225 grader.
¤ Skär rödlök i klyftor och lägg i en ugnssäker form. Blanda med olivolja. Blanda i hälften av baconet.
¤ Ställ in i mitten av ugnen i 10-15 minuter. Rör om efter halva tiden.
¤ Vispa ihop ägg, mjölk, ost, persilja, salt och peppar. Häll blandningen i formen. Fördela över resten av baconet.
¤ Fortsätt tillaga i ungen i 10-20 minuter, tills omeletten har stannat.
¤ Servera med créme fraiche blandat med dijonsenap.



Kommentarer
Postat av: dorion

har jag aldrig gjort, borde prova det till middag någon gång tror jag! påminner om äggstanning...

2010-02-22 @ 15:03:32
URL: http://www.daredesign.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0