Rostade grönsaker med skinka
800 g potatis
4 morötter
1 squash
3 paprikor
1 rödlök
2 msk olja
2 tsk flingsalt
2 krm paprikapulver
10 svarta oliver
200 g strimlad skinka
Sås:
3 dl gräddfil
100 g chévre eller fårost
1 krm salt
1 msk hackad färsk timjan
eller 2 krm torkad
¤ Dela rotfrukter och grönsaker i mindre bitar och lägg ut på en ugnssäker form
¤ Strö över skinkan, oljan, saltet och paprikapulver.
¤ Gratinera i 225 grader i ca 35 min
¤ Blanda samman såsen.
¤ Ta ut formen och strö över oliver.
Engla tyckte det var gott!
4 morötter
1 squash
3 paprikor
1 rödlök
2 msk olja
2 tsk flingsalt
2 krm paprikapulver
10 svarta oliver
200 g strimlad skinka
Sås:
3 dl gräddfil
100 g chévre eller fårost
1 krm salt
1 msk hackad färsk timjan
eller 2 krm torkad
¤ Dela rotfrukter och grönsaker i mindre bitar och lägg ut på en ugnssäker form
¤ Strö över skinkan, oljan, saltet och paprikapulver.
¤ Gratinera i 225 grader i ca 35 min
¤ Blanda samman såsen.
¤ Ta ut formen och strö över oliver.
Engla tyckte det var gott!
Kommentarer
Trackback