Rostade grönsaker med skinka

800 g potatis
4 morötter
1 squash
3 paprikor
1 rödlök
2 msk olja
2 tsk flingsalt
2 krm paprikapulver
10 svarta oliver
200 g strimlad skinka

Sås:
3 dl gräddfil
100 g chévre eller fårost
1 krm salt
1 msk hackad färsk timjan
eller 2 krm torkad


¤ Dela rotfrukter och grönsaker i mindre bitar och lägg ut på en ugnssäker form
¤ Strö över skinkan, oljan, saltet och paprikapulver.
¤ Gratinera i 225 grader i ca 35 min
¤ Blanda samman såsen.
¤ Ta ut formen och strö över oliver.




Engla tyckte det var gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0