Köttfärsgulasch
4 portioner
4 potatisar
1 paprika
1 gul lök
2 msk olja
500 g köttfärs
6 dl vatten
1 köttbuljongtärning
500 g krossade tomater
2 tsk kummin
salt och peppar
¤ Skala lök och potatis och kärna ur paprikan. Hacka löken och tärna potatisen och paprikan.
¤ Stek grönsaker och köttfärs i oilja i en gryta eller kastrull.
¤ Tillsätt vatten, buljong, krossade tomater och kummin. Koka sakta i ca 10 minuter.
¤ Smaka av med salt och peppar.
4 potatisar
1 paprika
1 gul lök
2 msk olja
500 g köttfärs
6 dl vatten
1 köttbuljongtärning
500 g krossade tomater
2 tsk kummin
salt och peppar
¤ Skala lök och potatis och kärna ur paprikan. Hacka löken och tärna potatisen och paprikan.
¤ Stek grönsaker och köttfärs i oilja i en gryta eller kastrull.
¤ Tillsätt vatten, buljong, krossade tomater och kummin. Koka sakta i ca 10 minuter.
¤ Smaka av med salt och peppar.
Servera med gräddfil och vitlöksbröd.
Kommentarer
Trackback