Köttfärsgulasch

4 portioner

4 potatisar
1 paprika
1 gul lök
2 msk olja
500 g köttfärs
6 dl vatten
1 köttbuljongtärning
500 g krossade tomater
2 tsk kummin
salt och peppar


¤ Skala lök och potatis och kärna ur paprikan. Hacka löken och tärna potatisen och paprikan.
¤ Stek grönsaker och köttfärs i oilja i en gryta eller kastrull.
¤ Tillsätt vatten, buljong, krossade tomater och kummin. Koka sakta i ca 10 minuter.
¤ Smaka av med salt och peppar.


Servera med gräddfil och vitlöksbröd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0