Salami - och fetaostinbakad kycklingfilé

1 kg kycklingfilé
två skivor salami till varje filé
ca 125 g fetaost
1 rödlök
paprikakrydda (stark)
salt & peppar

¤ Sätt ugnen på 150 grader.
¤ Stek kycklingen i några minuter på varje sida. Krydda med salt, peppar och paprikakrydda.
¤ Skär ett snitt genom kycklingen och fyll med salami, fetaost och hackad rödlök.
¤ Baka i ugnen i ca 25 minuter.

Vi hade wokgrönsaker till och så gjorde jag en kall sås med:
creme fraiché
vitlök
paprikakrydda (stark)


Smaka dig fram hur mycket vitlök och paprikakrydda du vill ha i såsen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0