Salami - och fetaostinbakad kycklingfilé
1 kg kycklingfilé
två skivor salami till varje filé
ca 125 g fetaost
1 rödlök
paprikakrydda (stark)
salt & peppar
¤ Sätt ugnen på 150 grader.
¤ Stek kycklingen i några minuter på varje sida. Krydda med salt, peppar och paprikakrydda.
¤ Skär ett snitt genom kycklingen och fyll med salami, fetaost och hackad rödlök.
¤ Baka i ugnen i ca 25 minuter.
Vi hade wokgrönsaker till och så gjorde jag en kall sås med:
creme fraiché
vitlök
paprikakrydda (stark)
Smaka dig fram hur mycket vitlök och paprikakrydda du vill ha i såsen.
två skivor salami till varje filé
ca 125 g fetaost
1 rödlök
paprikakrydda (stark)
salt & peppar
¤ Sätt ugnen på 150 grader.
¤ Stek kycklingen i några minuter på varje sida. Krydda med salt, peppar och paprikakrydda.
¤ Skär ett snitt genom kycklingen och fyll med salami, fetaost och hackad rödlök.
¤ Baka i ugnen i ca 25 minuter.
Vi hade wokgrönsaker till och så gjorde jag en kall sås med:
creme fraiché
vitlök
paprikakrydda (stark)
Smaka dig fram hur mycket vitlök och paprikakrydda du vill ha i såsen.
Kommentarer
Trackback