Indisk gryta med kyckling
4 kycklingfileér
1 påse tandooripasta med mango (Santa Maria)
1 burk kokosmjölk (400 ml)
½ tsk sambal oelek
1 msk mango chutney
2 tsk potatismjöl
1 tsk salt
1 mango i bitar
¤ Dela varje filé i två bitar och blanda med tandooripastan. Lägg i en ugnssäker form. 225 grader i ca 20 minuter.
¤ Blanda allt utom mango i en kastrull och koka upp.
¤ Häll såsen över kycklingen i formen och blanda runt lite med skyn.
¤ Strö över mangobitar och servera med ris.
1 påse tandooripasta med mango (Santa Maria)
1 burk kokosmjölk (400 ml)
½ tsk sambal oelek
1 msk mango chutney
2 tsk potatismjöl
1 tsk salt
1 mango i bitar
¤ Dela varje filé i två bitar och blanda med tandooripastan. Lägg i en ugnssäker form. 225 grader i ca 20 minuter.
¤ Blanda allt utom mango i en kastrull och koka upp.
¤ Häll såsen över kycklingen i formen och blanda runt lite med skyn.
¤ Strö över mangobitar och servera med ris.
Kommentarer
Postat av: Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen
svar;
ja det går otroligt fort nu :)
Ja det är jätteskönt att vara frisk igen och känna sig som en människa, haha..jag tycker att det är lätt förtifället att ha barn när man är gravid men när man mår skit som jag gjorde i några dagar då hade ork då vare jobbigt men som tur så fanns det hjälp :)
Trackback