Vart tar tiden vägen??

Idag är Eddie 10 månader. Om mindre än en månad fyller Engla tre år! Vart tar tiden vägen? Eddie var ju precis nyfödd och Engla precis fyllda två år???


Första advent och barnen (mest Engla:) är med och gör det adventsfint. Eddie är några dagar och Engla har nyss fyllt två. Tycker det ser jättekonstigt ut med en napp i munnen på henne!


Kommentarer
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Grattis till Eddie :D



Håller helt med dig. Fattar inte vart tiden tar vägen. Tycker att Pontus är skrämmande nära ett år nu! Eddie har ju bara 2 månader kvar, sedan är han 1 år!!

Inga bebisar länge :/

2010-09-24 @ 15:01:48
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Kan förstå känslan. Tycker själv att Pontus varit bebis hur länge som helst, men de beror ju på att Hampus var så himla tidig motoriskt och Pontus ligger normalt i utveckligen...

Men nu börjar skrutten bli stor han med ; )

2010-09-25 @ 07:38:20
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0