God morgon

Som vanligt sover inte barnen längre när dom somnar senare. Engla vaknade redan vid 5:30 av att hon behövde gå på toaletten. Efter det somnade hon inte om, men gick med på att kolla på film i sitt rum iallafall. Eddie vaknade vid sju som han oftast gör nu för tiden.

Idag ska vi hem till mamma och Björn och äta mat. Min mormor och hennes syster som jag inte har träffat på tre år kommer dit också.

Kommentarer
Postat av: Hannele - Snart 2barnsmamma

Svar:

Oja det håller jag med dig om ^^ billiga med :D hihi..



2010-09-12 @ 09:24:15
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: Hannele - Snart 2barnsmamma

Svar:

Haha ja och sen äre ju ett plus också att dom är snygga och neutrala med så att det passar in typ överallt..har alltid hittat mattor där som passar in i hemmet :D fast inte till vardagsrummet då men det får bli ikea istället :)

2010-09-12 @ 09:30:48
URL: http://mammah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0