Frisören

Idag har Engla klippt håret. När mamma slutade jobbet åkte vi dit och mötte upp henne och fortsatte sedan till frisören. Hon var duktig och satt still i stolen, men var väl inte sådär jättenöjd med att klippa sig, såg väldigt bekymrad ut hela tiden. När det var färdigt fick hon lite rosa färg i håret så då var allt bra!

Efter frisören tog vi en fika och sedan följde vi med mamma hem en liten stund. När vi kom hem igen blev det en sen middag och Engla var jättetrött. Om hon satt i soffan somnade hon, så jag fick sätta henne på en stol i köket med en morot att äta på för att hålla henne vaken. Inte så jättebra att somna vid fem-sex tiden..


En nyklippt Engla. Fast här har hon legat i soffan och ruffsat till det. Snelugg blev det denna gången.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0