Storhandlat!

Idag har jag och Edvin varit och handlat upp hela Ica Maxi känns det som. Efter det kom Linda och Tilda hit en stund innan det var dax att hämta dom stora barnen.

Pratade med personalen på förskolan idag som hade fått reda på igår att Edvin fått plats där. Så i januari börjar han...

Han går mer och mer hela tiden nu. Nu kan han släppa taget och gå rakt ut i rummet utan att ha något speciellt mål i sikte och han går och kryper ungefär lika mycket nu. Duktig kille! :)

Kommentarer
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Vad roligt : )

Vad gott att han fått sig en plats. Min fis kommer få vänta till maj (ansökt om feb), då Hampus och de andra 08:orna flyttar över till syskonavdelningen.

2010-10-26 @ 13:19:57
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0