Full fart!

Engla ligger i sängen och somnar nog snart. Eddie somnade i mitt knä för en stund sen. Så mysigt. Inte ofta det händer så han måste vart trött. Inte så konstigt eftersom det är full fart på honom hela dagarna. Går, springer, och kryper runt som en "galning"! Kommit på hur man öppnar dom flesta skåp och lådor har han gjort idag. Förut fick han bland annat upp skafferiet och här om dagen satt han och åt muffinsrester från soporna.. Det ända vi har haft spärr på förut är två lådor där vi har knivar och potatisskalare med mera. Har inte behövt så mycket mer till Engla. Men nu känns det som vi får skaffa det till dom flesta lådorna.

Nu blir det snart TV-kväll med chips och ostbågar (någon öl kanske slinker ner också)! Som vanligt sover väl jag i soffan en bra stund innan utröstningen på Idol...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det heter ostkrokar Emelie

2010-11-05 @ 19:28:51
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Vi fick barnspärra totalt när Hampus var liten för han var överallt. var inget som fick vara. Så här är de väll förberett för en pille pelle till ; )

2010-11-06 @ 08:06:39
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0