Gröt

Eddie har ätit ett helt mål med gröt till frukost två dagar i rad nu. Förut har han ätit en smakportion och velat ha ersättning efteråt. Men nu funkar det med en hel portion. Mysigt att han också kan sitta med vid bordet och äta frukost med oss andra.

Annan mat går bra det med nu. En halv liten burk äter han upp. Favoriterna är majs och morot. Frukt är han inte så noga med. Verkar som att han tycker det är surt när han får in det i munnen.


Kommentarer
Postat av: Marie

Vad kul, här kan vi nog se oss i stjärnorna med våren och sommaren, haha.

2010-05-02 @ 10:34:54
URL: http://lillmian.se
Postat av: Linn

Det har varit järnhandeln i Vargön förut. Vet inte om den fortfarande heter järnhandeln men det är en sån där affär nu som köper in mycket från konkurs-ställen bl.a. så dem har ju typ allt och mycket för bra priser.Får ta och besöka leklandet nån gång när Anton blir lite större. Verkar kul, men tror han är något för liten för det ännu.

2010-05-02 @ 16:22:41
URL: http://gaardner.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0