Flygplan

Idag har det vart fullt upp. Efter frukost åkte Karin och Pareli hem till Järvsö igen. Vi gjorde oss iordning och åkte hem till Linda & Gurra. Daniel och Gurra tog med dom stora barnen till Såtenäs och kollade på flygplan. Jag och Linda tog med dom små in till Trollhättan.

Vi hade tänkt att ta en prommenad runt Spikön. När vi kom dit var det en massa mörka moln så vi vågade oss inte på det. Vi gick in till Odenhuset istället, men allt var stängt eftersom det är Pingst. Det tänkte vi inte alls på. Eddie var hungrig så vi satte oss och tog en fika istället.

Vi var shoppingsugna så vi åkte vidare till Överby där det var öppet. Jag köpte ett par jeansshorts och ett linne. Linda fick handlat en del hon med. Innan vi åkte hem blev det en glass.

Dom andra hade haft en bra dag på Såtenäs. Dom hade bland annat suttit inne i ett Herkules-plan, ätit mat inne i Mässen och kollat på flyguppvisning. På vägen hem hade Alicia suttit och tjatat med Engla. Då tog Engla på sig sina hörselkåpor och somnade..

När vi kom hem var vi ute och grillade och åt ute. Vi hann precis bli färdiga innan det kom en regnskur!


Tjejerna inne i Herkules-planet


Matdags


Väntar på flyguppvisning


Engla somnade i bilen med hörselkåporna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0