Bippa

Efter frukost var Engla ute och hoppade studsmatta och gungade en stund. Vi hade tänkt att visa studsmattan efter frukosten. Men innan det tog Engla sin stol och klättrade upp till fönstret och visade att hon ville gunga. Då fick hon se studsmattan och skulle ut och hoppa också. Hon hade ju inte riktigt tålamod till att äta frukost men fick i sig en macka tillslut.

Efter det åkte vi hem till Linda, Alicia och Tilda och var där hela förmiddagen. Vi var ute en stund men båda barnen tröttnade ganska fort och ville in och pärla istället och sedan har dom ritat och klippt i papper. Eller "bippa" som Engla säger. Engla skulle inte alls med hem och blev hysterisk. Måste köpa en liten barnsax till henne för det var den hon inte ville åka ifrån. På vägen hem somnade hon och ligger nu och sover på soffan, så det blir en sen lunch för henne idag.

Kommentarer
Postat av: MammaTessan

Sv: Ojdå. det var imponerande.

2010-05-04 @ 12:46:18
URL: http://tjn.blogg.se/
Postat av: maria

Axel säger oxå bippa.. :)låter så härligt när han säger så

2010-05-06 @ 18:56:33
URL: http://familjenrantzow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0