Leklandet

Efter lunch åkte vi hem till Emma, Pierre och Miri på en fika. Efter det åkte vi med dom till Leklandet. Det blev en massa rutschkana, lek med bollarna, hopp på studsmatta och cykling! Även dom små barnen fick åka rutsckana! När vi skulle fika hade vi sån tur att vi fick bordet precis vid stora rutsckanan så Engla kunde åka där själv och ändå se oss hela tiden. Dom små barnen skötte sig också bra. Miri somnade efter en stund och Eddie var nöjd fast han var väldigt trött! Jag glömde såklart min kamera, men Pierre hade med sin. Får se om jag får sno några kort ifrån honom sen! :)

Nu har vi precis varit och handlat. Glömde ungefär hälften igår! Så går det när jag inte skriver upp vad det är jag ska ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0