Musse..

Sitter och väntar på att "Musses klubbhus" ska ta slut så att vi kan åka hem till mamma och Björn och äta frukost. Annars blir det en väldigt arg Engla! Musse är hennes idol! Efter frukosten ska Engla vaccineras. Hoppas det går bra.. Men hon brukar ju va duktig att ta sprutor!

Igår var vi hemma hos Linda och Gurra på lite fika eftersom Gurra fyllde år i söndags. Alicia välte ner en glasskål som gick sönder, så hon fick lite småsår på benen som hon fick plåster på. Engla fick också ett plåster så att det skulle bli rättvist. Hon tycker det är väldigt fint och sitter och beundrar det!!

Ingen bebis än. 5 dagar över tiden nu. Men jag tycker faktiskt inte att det är så jobbigt. H*n kommer när h*n kommer och jag tycker det är bra ju längre från Englas födelsedag det blir!

Nu är Musse slut så nu blir det frukost!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0