Vattenpalatset

Idag har vi varit på Vattenpalatset med Alicia och Gurra. Ibörjan tyckte Eddie inte alls det var kul och blev arg så fort han nuddade vattnet ungefär. Kändes inte som att vi skulle bli så långvariga där just då.. Men efter lite mat i magen så var det helt tvärt om! Han "sprang" runt i barnpoolen och undersökte alla grejer och klättrade lite här och där. Engla tyckte också det var kul men är väldigt försiktig med vattnet. (Och det är väl bra det). Det roligaste idag var nog att hoppa från kanten!

Efter badet åkte vi hem till mamma och Björn. Där blev det fika och lek med barnen.

Sen vi kom hem har vi haft fullt upp med att hålla barnen vakna till sju iallafall! Trötta efter badet, Eddie som bara sovit i bilen fram och tillbaka från Vattenpalatset, och vintertiden! Eddie stensomnade på Daniels mage en stund innan sju och Engla var överlycklig över att få sova vid sju! Då hade hon redan pratat om i några timmar att det var natten och att hon måste sova nu...

Eddies gång går frammåt i racerfart! Enda gången han kryper är om han ramlar mitt på golvet och inte har något att resa sig emot. Långt kan han gå också. Idag har han gått mellan TV´n i vardagsrummet och in till köket och det är en bra bit!

Englas rosa bananmuffins

ca 30 små

2 bananer
100 g margarin
2 dl strösocker
2 ägg
4 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk bakbulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl filmjölk

Garnering
Strössel

¤ Sätt ugnen på 225 grader.
¤ Blanda bananer, margarin och strösocker till en pösig smet.
¤ Blanda i resten av ingredienserna.
¤ Fördela smeten i muffinsformar på en plåt.
¤ Strö över strössel och ställ in i ugnen i ca 10 minuter.


Jag och Engla har bakat muffins idag. Givetvis skulle dom vara ROSA! Rotade igenom skåpen och det enda jag hittade var strössel som det var lite rosa i och det godkände hon som tur var. Om hon fortsätter med att allt ska vara rosa får vi nog skaffa hem lite karamellfärg!!


Det viktigaste!


Kramkalas


På väg till syrran.


När han kommer fram blir det kramkalas! :)


Morgonpigga barn..

Det är "bra" med morgonpigga barn... Har redan hunnit städa hela undervåningen och varit i affären och handlat bland annat fredagsmys. En liten påse med ostbågar och jordgubbsfestis blev det idag.

Idag händer det nog inte så mycket alls. Vi blir nog bara hemma och myser.

Några bilder från dagen


Stackars Tilda fick inte leka med något. Eddie var snabb som blixten så fort hon tog upp en leksak..


Det går bäst att gå när man har något i handen att koncentrera sig på!


Man kan ha kul med en tvättkorg och ett täcke!


Samma bil

Efter vi lämnat barnen idag följde Linda och Tilda med oss hem för att äta frukost. Sen åkte jag och hämtade båda barnen och Linda var hemma med dom små så slapp vi dra med dom ut i skitvädret! Det är nästan lättare att hämta båda två en bara en. För dom blir så glada när dom får åka i samma bil! Nu åkte dom precis och Eddie sover middag. Han vägrade att sova på förmiddagen som han brukar och somnade nu vid halv ett. Kanske är dax för honom att bara sova en gång?

Idag händer det nog inte så mycket mer. Tråkigt väder så vi blir nog bara inne och myser.

Rosa kakor

Idag blev det en heldag med mamma. Först Lidköping med lunch och lite shopping. Bland annat garn, blommor och så shoppade mamma lite grejer till barnen. Engla har vart på så bra humör idag och sa flera gånger att det var så mysigt! :)

Efter shoppingen köpte vi med oss fika hem till mamma. Engla beställde såklart rosa kakor så det var ju tur att dom hade det på kondiset! Efter fikan blev det lite lek innan det var dax att åka hem för att fixa middagen med två trötta barn och en sambo som jobbade över. Då gäller det att kunna göra MÅNGA saker samtidigt!

Lidköping

Idag är Engla ledig från förskolan och då vaknar båda barnen såklart i "ottan"!

Om en stund ska vi hämta mamma och Åke (mammas hund) och åka vidare till Lidköping där Åke ska klippas. Under tiden ska vi äta lunch och kika i affärer. Hoppas regnet håller sig borta bara..

Sång

Båda barnen sover. Dom var lika trötta båda två efter Englas sång! Engla var så duktig idag och Eddie gick och gick! Riktigt långt kan han gå nu! :)

Storhandlat!

Idag har jag och Edvin varit och handlat upp hela Ica Maxi känns det som. Efter det kom Linda och Tilda hit en stund innan det var dax att hämta dom stora barnen.

Pratade med personalen på förskolan idag som hade fått reda på igår att Edvin fått plats där. Så i januari börjar han...

Han går mer och mer hela tiden nu. Nu kan han släppa taget och gå rakt ut i rummet utan att ha något speciellt mål i sikte och han går och kryper ungefär lika mycket nu. Duktig kille! :)

Konst?

Har precis tvättat bort Englas "konst" från HELA hallväggen!! Tur det var blyerts iallafall.. Och väggen blev ju ren och fin..

Kul hade dom iallafall...


Edvin firade...

...11-månadersdagen med att över 10 steg i sträck! Efter han sovit middag gick han mellan vardagsrumsbordet och fotöljen. Efter det har han gått och gått hela eftermiddagen och han har varit väldigt nöjd över sig själv! :)




Edvin 11 månader idag!!


Svart klänning

Igår firade vi Pernilla i efterskott eftersom hon var i England när hon fyllde år. Vi var hemma hos hennes farmor och farfar eftersom hon är husvakt och spelade spel och drack lite öl.

Vi hade inte tänkt att gå ut, men vid tolv tiden så fick vi för oss det ändå.. Hade tänkt att gå till Butlers för att dansa. Men det regnade och var superlång kö så det blev Backstage istället. Det var väl sådär.. Bara jag och Pernilla som dansade! hehe

Om en stund kommer Linda och Gurra med barn. Annars händer det nog inte för mycket idag.

Idag ville Engla ha SVART klänning och vita byxor!!! Plötsligt händer det!

Vattenfärg i soffan..

Engla vaken vid fem idag också. Fast hon för en gångs skull inte kunde somna igår.. Vid nio sov hon! Om hon somnar på dagen idag får hon inte sova lika länge idag! Hon fick vara nere och kolla på TV en stund själv. När jag kom ner satt hon och målade med vattenfärg i soffan... Tur att hon målade på papper iallafall...

Daniel är ute och grejar och jag har precis städat undervåningen med hjälp av Engla. Nu väntar jag på att Edvin ska vakna så jag kan ta övervåningen.

Måste rensa bland Eddies kläder också. Han har växt i 86 överdelarna nu och alla kläder i 74 som han växt ur ligger fortfarande kvar...

Två bilder från dagen


På väg in till Grästorp för att handla och barnen inviger halsdukarna som mormor gjort (och Engla mössan som jag  gjort, hehe)

Så här går det när man tycker det är morgon vid fem! Stensomnade i bilen på vägen hem! Men bara för det vägrar ju Eddie sova...


Julafton

Idag när jag hämtade Engla på förskolan snöade det och Engla trodde det var julafton! Hon skulle ut och åka skidor och bygga snögubbe också. Men det var ju tyvärr för lite snö för det och nu regnar den bort! (Inte mig emot)

När vi kom hem kom Pernilla och hälsade på för att fira Engla lite i efterskott. Det blev paketöppning, fika och lek med Pernilla. Engla tyckte det var så kul att hon strejkade helt när vi skulle åka hem till Emma och Pierre för att fira honom lite i efterskott. Hon skulle inte ta på sig några kläder eller följa med ut! Hon skulle vara kvar hemma med Pernilla och när Engla förstog att Pernilla också skulle åka ville hon följa med i hennes bil. Men tillslut fick jag med henne iallafall...

När vi väl kom fram var hon nöjd och skulle mata brorsan och efter det blev det fika. Så idag har vi fikat hela eftermiddagen känns det som...

Middag

Igår när Edvin skulle äta mat ville Engla mata och det fick hon. Hon var jätteduktig! Hon fick i honom en hel burk med mat, lite efterrätt och var noga med att han skulle ha lite vatten då och då. Så mycket söligare än när vi gör det blev det inte heller.

 


Klätterställning

Tycker synd om min rygg! Är tydligen en levande klätterställning idag??


Föräldramöte

Nu är vi hemma från föräldramötet som var riktigt bra! Vi blev bland annat indelade i grupper och fick frågor att diskutera. Mötet gick till och med över tiden med en halvtimme. Så alla hade mycket att säga för en gång skull. Dom andra gångerna har alla mest suttit tysta och inte haft så mycket alls att ta upp...

Tydligen har dom mätt luften i lokalerna och i varje rum räcker luften till TVÅ personer! Det var ju mindre bra.. Hoppas det fixas snart.. Annars har dom ju faktiskt rätt till att stänga förskolan. Det hade ju inte vart så kul..

Sång med papporna

Idag har det inte funnits något intressant att skriva om alls..

Nu är Daniel och Gurra på sång med tjejerna och ikväll är det föräldramöte. Mamma och Björn kommer hit och passar barnen så länge. Men dom somnar väl strax efter dom kommit, så det blir nog inte allt för jobbigt! :)

Barnkalas

Nu är barnkalaset färdigt och barnen har haft så kul! Dom hade inte riktigt någon ro att äta korv och tårta.. Innan det var slut blev det fiskedamm!

Det var en nöjd Engla som gick och lade sig idag efter all lek och fika!


En massa rosa glass..

Nu är Engla hemma från förskolan och hon har blivit firad och bjudit på sin rosa glass! Hon fick ett paket av en kompis där. En rosa scarf. Så snällt så! :)

Just nu äter Engla mera rosa glass (vill inte säga nej och göra henne på dåligt humör idag :), Eddie sover och jag håller på att förbereda lite för Englas barnkalas som börjar om några timmar.


Idag är hon med i NLT


Englas första tre år

En nyfödd Engla. 2670 g och 48 cm.


Ca 1 år


Ca 2 år


3 år


Idag är ingen vanlig dag för det är Englas treårsdag!



Rosa glass

Idag har det inte hänt så mycket alls. Karin, Pareli och Ante åkte hem i förmiddags och Engla blev så ledsen när farmor skulle åka! :( Hon har sagt ett par gånger idag att farmor kommer imorgon igen...

Handlat för Englas barnkalas har vi gjort också. Och ROSA GLASS som hon ska ha med sig till dagis imorgon.

Tänk att hon redan blir tre år imorgon! Stora tjejen! När jag nattade henne förut sa hon att hon skulle sova och sedan fyller jag år.

Bra humör

Idag vaknade Engla på bra mycket bättre humör! Imorse vaknade hon alldeles för tidigt så vi satte på TVn i hennes rum i hopp om att hon skulle lägga sig ner och somna om en stund.. Men hon satt där inne och sjöng istället..

Nu har hon fullt upp med att busa med farmor, farfar och farbror Ante och inga sura miner alls!

Treårskalas

Nu är kalasandet över för idag. Engla har inte varit på sitt bästa humör idag. Men när gästerna var här var det okej iallafall. Hoppas att hon bara hade en dålig dag och inte håller på att bli sjuk..

Mamma bakade tårtorna och kom hit med dom så att Engla fick dekorera dom med godis. Mycket hamnade i munnen och en del godisar tryckte hon ner i tårtan så att dom hamnade bland fyllningen.

Hela Engla lös upp när vi sjöng för henne och efter det var hon snabb med att springa till tårtan för att blåsa ut ljusen. Den där ljusblåsningen har hon ju väntat på i flera månader nu!

Ett helt berg med paket blev det. Det Engla var nogast med var att klippa bort snörena. Dom utan snöre brydde hon sig inte om..

Hon var väldigt trött efter kalaset och somnade redan vid 18:15 efter lek med alla nya leksaker!










Jag vann...

Idag när vi var på Ica och handlade började det lysa och pipa i lampor som satt ovanför kassorna. Tydligen vann jag i lotteriet. (Om ni har sett på reklamen så har dom ju nått lotteri nu och Stig handlar en massa varor för att vinna.)

Min vinst var EN sillburk! haha! Jag ska väl inte vara otacksam.. Men jag hade ju mycket hellre vunnit en chokladkaka, en chipspåse, en godispåse eller något annat gott! :)


God morgon

Nu är Karin och Pareli här och Engla verkar vara väldigt nöjd över det! :) Eddie är fortfarande febrig så han är väldigt mammig för tillfället...

Idag blir det en sväng till överby för att handla grejer till Englas kalas bland annat och sedan ska jag hem och baka!

Modell?

Idag har jag och Daniel + några till varit modeller för http://www.fairlanetattoo.com/ kalender! Vid fyra blev jag och en tjej till sminkade och det tog två timmar! Så här mycket smink har jag nog aldrig haft på mig förut.. Inte ens när jag var 14.. hehe! :) Jag, Daniel och två till stog längst fram och sedan var det mer folk + bilar i bakrunden. En rolig upplevelse! Så den kalendern får ni köpa sen! ;)

Nina och pappa har varit här och passat barnen under tiden och Eddie är inte alls kry! Typiskt att han ska bli sjuk nu lagom till Englas kalas...


Så här ser jag ut. Några kilo smink, lösögonfransar och söndertuperat hår!


Pappa

Idag var det en kamp att få med Engla hem från förskolan. Tydligen hade hon fått för sig att pappa skulle hämta henne idag och sagt det till alla i personalen. Dom kunde inte säga emot henne heller eftersom dom inte visste om det stämde eller inte. Så det var en väldigt besviken Engla när det var mamma som kom som vanligt!! Efter mutan att vi skulle måla med fingerfärg när vi kom hem gick det bra...


Feber..

Engla på förskolan, Eddie sover och jag har precis tagit en snabbstädning!

I eftermiddag/kväll kommer Nina och pappa hit och passar barnen medans jag och Daniel ska iväg på annat. Och ikväll/natt kommer svärföräldrarna hit för att vara med på Englas kalas i helgen. Så idag och resten av veckan är det fullt upp.

Eddie har fått feber. Igårkväll satt han i mitt och Daniels knä helt lugn hur länge som helst. Det hör ju inte till vanligheterna! Annars är det full fart på honom och vill inte alls sitta still i någons knä. Inatt vaknade han och var ledsen så han fick sova bredvid mig. Men efter en stund fick jag bära in honom till sängen igen för han snarkade värre än sin far! Men med lite alvedon i kroppen är han som vanligt iallafall!

Ledsamt


Engla ville ha kakor ( Tom&Jerrykex ). Det fanns fyra stycken kvar i förpackningen som hon fick. Hon blev helt hysterisk! Hon skulle ha MYCKET...!


Inget var bra när jag skulle laga mat. Blev inte ens helt bra med rån...


Present

Idag har jag och Eddie varit på babysång. Efter det gick vi och mötte mamma och kikade i affärer och åt lunch. Vi tajmade in det så bra att Eddie sov medans vi åt! :)

Sedan var det dax att hämta Engla igen. Mamma köpte en liten present till Engla som jag fick med att ge henne. Hon blev jätteglad och trodde hon fyller år idag! Men fick förklarat att hon inte fyller år riktigt än och att hon fick en present ändå.

När vi kom hem skulle Engla ringa till mormor och tacka. Men när vi hade ringt skulle hon inte alls prata! När vi la på luren ångrade hon sig, så då fick vi ringa igen och tacka!

Pasta med kronärtskockor

4 portioner

3 vitlöksklyftor, finhackade
olivolja
500 g krossade tomater
2 tomater, skurna i bitar
basilika
1 burk (400 g) kronärtskockor, i mindre bitar
salt
svartpeppar
strösocker


¤ Fräs vitlöken i oljan. Tillsätt krossade tomater, tomatbitarna, basilikan och kronärtskockorna. Koka i några minuter.
¤ Smaka av med salt, peppar och socker.
¤ Servera med pasta och riven ost.


Vantar


Lyckan var gjord imorse! Jag hittade ett par vantar med JordgubbsLisa som låg i en låda och väntate på att Engla skulle växa i dom! :)


Överlycklig

Nu sover båda barnen och jag ska kolla på Halv åtta hos mig. Engla var som vanligt överlycklig över att få gå och lägga sig! :) Nu är det bara en vecka kvar tills hon fyller år..!

Trötta barn

Imorse var barnen trötta efter allt kalasande. Jag fick väcka båda två vid halv åtta. Det hör ju inte till vanligheterna!

Idag är Engla på förskolan ett par timmar längre. För idag ska dom på teater. Ska hämta henne där teatern är, så vi får se om jag hittar. Är ju inte jättebra på att hitta i Grästorp.. haha! Men det ska nog gå bra! :)

Blåsa ljus

Nu är vi hemma från kalasandet! Engla tyckte det var kul och åt som vanligt en massa tårta! Eddie var inte på sitt bästa humör, men somnade efter en stund och sov sig igenom halva kalaset.

Tror att Eddie är väldigt nära att börja gå nu. Han står väldigt stadigt och går ett par steg mellan saker. Men vi får se..

Engla väntar på sitt eget kalas nu! När man frågar henne vad hon vill ha när hon fyller år vill hon bara ha ljus på tårtan att blåsa ut! :)


Enkel pizza med skinka & rucola

(Det blir en långpanna med pizza)

2 frysta smördegsplattor
2 msk olivolja
300 g grillad paprika (Finns färdig på burk)
300 g skinka
3 dl riven ost
rucolasallad


¤ Sätt ugnen på 225 grader.
¤ Kavla ut degen tunt på ett bakplåtspapper och lägg över på en plåt.
¤ Pensla olivolja på degen.
¤ Skär paprikan och skinkan i bitar. Strö över degen.
¤ Strö över osten och ställ in i ugnen i ca 10 minuter.
¤ Strö över rucola.


Tavlor


"Jag tävlar hos Sara om fyra valfria tavlor från Lindblom of Sweden.
Var med HÄR du också.
"


Trött dag

Igår var en trött dag! Innan åtta sov jag i soffan! :) Så inatt har jag väl sovit i ca 11 timmar! Det var behövligt!

Nu har jag precis tagit hand om en massa ren tvätt och barnen och Daniel spelar gitarr.

Idag ska vi på kalas hos min kusin som fyllde 18 år i fredags. Så idag är Engla nöjd! :)

Barnen hemma

Nu är barnen hemma igen och dom hade haft det bra hos mormor och morfar Björn. Imorse när Engla vaknade hade hon sagt att hon inte ville åka hem än och när jag ringde förut skulle hon absolut inte prata med mig...

Vi blev bjudna på mat där och så har vi kollat på gamla filmer när jag är liten. Engla tyckte det var kul och satt så duktigt och kollade på det.

Gårdagen i bilder

Kvällen igår var bra. Maten var verkligen en höjdare och Volbeat med!


 
 


Blodbad...

För en stund sen kom Eddie krypandes till vardagsrummet. Helt blodig var han! Fick lite panik ett tag att han hade skadat sig på något! Torkade bort allt blod men såg inget sår eller nått. Antagligen måste han blött näsblod och torkat bort det med händerna som var fulla av blod! Var en liten blodfläck under näsan så det måste vart så..


Volbeat

I eftermiddag tar jag och Daniel tåget till Göteborg med Linda och Gurra. Vi ska äta mat på Hard Rock Café och sedan blir det Volbeat! Ska bli riktigt kul!

Barnen ska sova hos mormor och morfar Björn inatt och bli bortskämda! :)


Mardrömmar

Inatt var ingen rolig natt! När jag skulle gå upp och lägga mig börjar Engla skrika i sömnen. Efter ett tag lugnar hon ner sig så jag går och lägger sig. Men hon fortsätter att skrika flera gånger per timme. Tillslut fick jag gå in och lägga mig bredvid henne i sängen och då var hon ganska lugn iallafall. Hon höll stenhårt i mig så att jag inte skulle försvinna! Hoppas det inte håller i sig. Var inget kul alls!

Gravid?


Man kan nästan tro att jag har en gravid sambo! Inte mig emot att han ställer sig och gör chokladbollar! ;)


Treårstrots

Engla har nog börjat komma in i treårstrotsen nu... Gnäll och skrik så fort hon inte får som hon vill! Och det är inte mycket som duger! Om man till exempel häller upp juice till frukosten så blir hon sur för att det är för lite. När man sedan häller upp lite till så är det för mycket.. Ta på kläder på morgonen är inte det lättaste. Det ända som duger är ROSA KLÄNNING. Imorse tog jag fram en rosa klänning, men den skulle hon inte ha heller. Den var för kort och då var det tydligen inte någon klänning.. Tog fram ett par vita strumpbyxor men dom dög inte heller.. Dom skulle också vara ROSA!

Pratade lite med personalen på förskolan idag om dom märkt av det där och det hade dom inte gjort direkt. Hon är ju bestämd och vet vad hon vill! När jag hämtar henne så ser dom iallafall att hon blir som förbytt!



Eddie går (slänger sig) några steg mellan möbler nu. Ibland kan han missa och då blir det ju inte så bra.. Han har alltid minst en bula i pannan!

Lyxig tomatsås

4 personer

1 gul lök
2 vitlöksklyftor
olja till stekning
500 g krossade tomater
1 dl vatten
1 tärning kycklingbuljong
2 msk tomatpuré
2 tsk basilika
2 tomater
1 msk balsamvinäger
1 tsk salt
1 msk strösocker


¤ Hacka lök och vitlök och fräs i olja i någon minut.
¤ Häll på krossade tomater, vatten, buljongtärning, tomatpuré och basilika.
¤ Skär tomaterna i bitar och lägg dom i grytan tillsammans med vinäger, salt och socker.
¤ Puttra i 10-15 minuter.
¤ Servera med pasta och riven ost.

Bilar


Morfar Björn kom hit med var sin bil till barnen idag! Dom blev lika glada båda två! :)


Rädd om sin mamma :)

Nu är alla fönster färdiga!!! Engla var väldigt rädd om sin mamma och sa till mig flera gånger per fönster att jag skulle vara försiktig så att jag inte ramlar ner! :)

Putsar fönster

Håller på att putsa fönster. Inte det roligaste man kan göra direkt.. Men nu var det verkligen nödvändigt! Ungefär 1/3 av fönstrerna är färdiga. Resten får jag ta sen när vi hämtat Engla, för nu ska jag passa på att slänga i mig lite lunch innan Eddie vaknar.

Eddies tredje tand har spruckit igenom nu. I överkäken är det. Igår såg man att den var på väg, men var inte igenom. Imorse när jag kände var det vasst! :)


Ett av alla fönster. Hoppas inte man får den här utsikten i vinter!


Peeela

Idag har vi varit hemma hos mormor och John och ätit mat. Engla var på sitt allra dåligaste humör och det har hon varit sen vi var på pizzerian igår! Vet inte vad det är med henne...

När vi kom hem från mormor kom mamma och Björn hit en stund. Då hade Engla inte så mycket tid för mormor. Hon har fått spela ett spel på datorn idag och det var tydligen väldigt kul.. För nu ska hon inte göra något annat än att "peeela"! Så nu kommer väl jag inte få röra datorn mer på dagarna! Men på julafton ska hon få en egen liten laptop! :) Eddie fick ju ha mormor för sig själv en stund medans syrran spelade dator, så han var nöjd iallafall!

Sjungit i kyrkan

I eftermiddags kom familjen Guhrén/Nilsson hit en sväng innan det var dax att åka till kyrkan. Engla och Alicia har varit med Ministrålarna och sjungit där idag på två barndop och utdelning av barnens bibel till sexåringarna. Det var överfullt i kyrkan. Dom fick till och med sätta fram extra stolar. Jag och Linda fick sitta där framme och hålla koll på barnen och dom andra fick rätt dåliga platser längst bak, så dom såg inte så mycket. :( Barnen var jätteduktiga iallafall. Dom satt snällt och fint och hängde med rätt bra på alla rörelser dom skulle göra.

När det var slut åkte vi till pizzerian för att äta mat. Då var ju inte Engla lika duktig. Hon åt väl fem strips och sedan var hon mest under bordet....

Nu sover båda barnen och Daniel har precis slipat och oljat bänken i köket så den blir fin! :)


På väg till kyrkan.



Stora städdagen

Tänkte ta en snabbstädning idag, men när jag skulle börja fick jag se hur skitigt det var på en massa ställen. Bland annat spisfläckten och en massa konstiga springor med mera! Så det blev "stora städdagen" istället!



Engla hjälper pappa med dammsugningen.


Leklandet

Idag har vi varit på Leklandet med Linda + barn! Engla och Alicia såg man inte mycket utav där! Dom sprang runt själva och lekte och det var dom två man hörde mest av alla barnen som var där! Åka på mage ner för den stora rutschkanan är nya favoriten! När vi skulle fika ville dom inte ens sitta vid samma bord som oss. Så dom satt vid ett annat med ryggarna emot oss... Dom börjar bli "stora" tjejer!

Efter leklandet åkte vi förbi pappa och Nina och hälsade på. Vi fikade och Eddie fick i sig en hel smörgås och två halva skorpor. Det finns inget stopp i den magen!

När vi kom hem igen blev det fullt upp med matlagning, bad och fredagsmys med två väldigt trötta barn. Det ända Eddie sovit idag är i bilen mellan leklandet och pappa. Han somnade inte ens när vi åkte därifrån och hem, så då var han nog övertrött eller nått..? När vi bara är hemma brukar han sova middag två gånger mellan 40 minuter och 2½ timme per gång. När vi är borta sover han knappt något. Om han råkar somna så vaknar han lika fort igen! Han vill hellst bara sova i sin egen säng!



Oktober?

Varför vaknar barnen ALLTID TIDIGARE när man INTE HAR NÅGON TID att passa på morgonen??

Nu är det redan oktober! Tyckte precis det var första september...


  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0