Kasslergratäng

Kassler
1 burk krossad annanas
3 dl grädde
1 dl chilisås
1 dl riven ost


¤ Skiva kasslern. (Jag brukar köpa färdigskivad)
¤ Vispa grädde och chilisås till lagom tjocklek.
¤ Lägg kassler och annanas i en ugnssäker form. Häll över grädden och strö över osten.
¤ Grädda i ugnen i 10-15 minuter. 250 grader.


Engla välte ut grädden i hela köket. Så i den här är det matlagningsgrädde. Konsistensen blev ju inte som den brukar men det var gott också.

Kommentarer
Postat av: Emma

Åhhh, sa jag nej till kasslergratäng?!??!? DUMMA DUMMA EMMA! :P

2010-03-09 @ 19:16:47
Postat av: Emelie

hahaha! mer till oss! ;)

2010-03-09 @ 20:02:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0