Engla haft kul med kusinerna

Eddie sover och Karin är uppe och ska lägga Engla som har haft det kul i eftermiddag/kväll med kusinerna. Dom har bland annat blåst såpbubblor och målat med vattenfärg. Hon var lite blyg för dom i början men det släppte efter ett tag!

Blir nog en tidig kväll för mig idag! Har vart trött hela dagen!

Får

På eftermiddagen har vi vart ute på en prommenad och kollat på får. Engla tyckte det var spännnde men dom var lite farliga!

Nu har jag precis slumrat på soffan en stund och snart blir det middag!

                              

Kaffebesök

Nu har precis Lena och lilla Ronja vart här och druckigt lite kaffe. Daniel åkte till tandläkaren för en stund sen. Får se om han kommer hem med några utdragna tänder eller lagningar! =P

Eddie sover men borde vakna när som helst, Engla kollar på Musse och Pareli står i köket och fixar lunch. Våfflor blir det! :)

Framme

Vid halv två inatt var vi framme. Barnen var så snälla som det går. Eddie sov HELA vägen. Beövde bara stoppa i nappen i munnen på honom en gång. Engla var vaken och "gnällde" lite ibland. Men inte så att man var tvungen att stanna bilen.

Idag blir det nog lugnt. Man är ju inte så pigg efter resan inatt + morgonpigga barn. Ikväll ska Göran, Tina och barnen komma hit och äta middag!

Kaffe

Nu har precis mamma och Björn vart här och druckit kaffe, lämnat påskpresent från John till barnen och hämtat en av våra nycklar eftersom dom ska vara kattvakt när vi är borta.

Engla är trött och grinig nu. Så förhoppningsvis kommer hon sova skönt i bilen sen ikväll!

                                       

Tråkigt

Ush vad tråkigt det är att packa! I vanliga fall brukar jag vara duktig och skriva en lista på vad som ska med och packa lite i förväg. Men inte denna gången! Nu tror jag att jag fått med allt iallafall. Det är väl alltid något litet som man har glömt ändå.. Det är ju inte lite saker som ska med när man har två små barn!

Nu ska allt bara ut i bilen och DVDn ska sättas upp till Engla. Bra idé det där med bärbar DVD när man ska åka bil långt med barn! :)

Packning

Nu är Daniel ute och städar ur bilen så den blir lite roligare att sitta i hela kvällen/natten. När han kommer in blir det korv och bröd till lunch. Efter det är det min tur att packa alla grejer som ska med. Har en känsla av att vädigt mycket kommer åka med som vanligt!

Nu vaknade Eddie så nu måste jag fixa lite mat till honom!

Fler besökare?

Vill du ha fler besökare till din blogg?

Klicka här ---> 
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=empeliel


God morgon

Filmen igår somnade jag ifrån.. Men det jag hann se var ju helt okej iallafall!

Eddie vaknade vid sex och hade kissat ner hela sig. Nu ligger han och luftar rumpan i babygymmet och har något viktigt samtal med sig själv!

Engla ville inte somna igårkväll som hon brukar. Vet inte om det berodde på att det var så ljust, sommartiden eller att hon inte mådde riktigt bra? Vid åtta gick hon upp och la sig iallafall så det var ju helt okej ändå och hon sover fortfarande. Hoppas att hon tar sig en liten sovmorgon idag för det kan hon behöva! Hon somnade sent på kvällen, vaknade tidigt och hade bara två korta "powernaps" på hela dagen!

Om ingen mer blir dålig nu så kommer denna dagen bestå av packning och städning av bilen! Mamma och Björn skulle komma i eftermiddag och lämna en påskpresent till barnen som John hade vart och köpt.

Får se hur mycket uppdatering det blir uppe i Järvsö. Men lite uppdatering kommer det nog allt bli! :)

Farsan

Edvin somnade precis och Engla sitter uppe i soffan och kollar på TV. Engla har fått i sig en stor portion med pasta nu. Hoppas båda två sover bra denna natten. Är trött eftersom att man inte sov så mycket inatt.

Om en stund blir det "Halv åtta hos mig" och sedan ska vi kolla på "Farsan". Lite choklad och Cola blir det nog till den! :)

                                        

Om ingen åker på någon mer magsjuka nu så åker vi till Järvsö imorgon kväll. Vi åker vid sju när barnen brukar somna för natten och hoppas på att båda två sover hela vägen!

Tvättberg

Ingen mer spya än. Engla har fått i sig lite blåbärssoppa nu också. Någon lunch ville hon inte ha men det kan jag förstå!

                                                  

Idag händer det inte så mycket eftersom att Engla är sjuk. Håller på att avverka tvättberget som vi hade här hemma!

Piggare

Nu har Engla fått i sig lite coca cola och är inne på sin andra isglass. Lite piggare verkar hon nu.


God morgon

Engla har inte spytt nått mer sen igårkväll men är inte pigg alls! Hoppas det inte blir nått mer nu. Ingen annan har åkt på nått än. Hoppas vi slipper!

Lilla sjuklingen


Som har spytt ett par gånger till nu. Nu somnade hon i soffan för en stund sen! Hoppas det är slut på det nu!


Magsjuka...

Vid 12 åkte vi hem till mamma och Björn och drack kaffe och hämtade barnen för att sedan åka till middagen hos pappa och Nina. Engla somnade i bilen på vägen dit och sov vidare en stund när vi kommit fram också. När Engla vaknat skulle jag lyfta upp henne ur sängen och då spyr hon ner hela mig och sig själv! Sedan spydde hon några gånger till..

Fick även träffa lilla Miri en stund idag. Men dom åkte hem ganska fort efter att Engla började spy av någon konstig anledning! :)

Nu sitter Engla i soffan och äter en macka och dricker dricka. Hoppas att hon får behålla det nu!

Hoppas även att vi inte blir smittade nu eftersom att vi tänkt åka upp till Järvsö på tisdag kväll!

Magsjuka...

Vid 13 åkte vi hem till mamma och Björn och drack kaffe och hämtade barnen för att sedan åka till middagen hos pappa och Nina. Engla somnade i bilen på vägen dit och sov vidare en stund när vi kommit fram också. När Engla vaknat skulle jag lyfta upp henne ur sängen och då spyr hon ner hela mig och sig själv! Sedan spydde hon några gånger till..

Fick även träffa lilla Miri en stund idag. Men dom åkte hem ganska fort efter att Engla började spy av någon konstig anledning! :)

Nu sitter Engla i soffan och äter en macka och dricker dricka. Hoppas att hon får behålla det nu!

Hoppas även att vi inte blir smittade nu eftersom att vi tänkt åka upp till Järvsö på tisdag kväll!

Tävlar


Jag är med och tävlar hos http://sandrastomberg.com/?p=1321


God morgon

Kvällen igår var trevlig. Var många som tackade nej i sista stund så det blev inte så många, men det var kul ändå. För mig blev det väldigt lugnt! Drack bara 3½ öl/cider. Skönt att må bra idag! :)

Vid ett gick jag och la mig och vid  fyra tror jag Daniel kom upp? Vid sju vaknade jag och har legat och "vridit mig" fram tills nu. Varör kan jag aldrig sova när jag kan?

Gick upp och tänkte lägga mig i soffan framför datorn och TV´n. Men den var upptagen av nattgäster! Så nu sitter jag i köket och ska äta lite pizzarester från igår. Lägga mig i ett varmt bad snart kanske?

Idag ska vi hem till pappa och Nina på middag och fira pappa och Pontus som har fyllt år!

Klara för fest!


Snyggt?

Daniel har precis vart ute och grejat. Engla ville också med ut och slängde fort på sig kläderna!



Outfit:
Rosa vintermössa
Pyjamaströja med Lilleskutt & Katten Jansson
Overall uppdragen till knäna


Ny Design :)

Tack för den nya designen!
http://sophiesresa.blogg.se/


God morgon

Morgonpigga barn som vanligt! Eddie vid fem och Engla vid halv sex! Jag fick sova till halv sju iallafall! Eddie var ingen glad kille imorse hörde jag från sovrummet. När jag gick ner bajsade han precis ner hela sig och sen var det bra!

Engla har fått ett sånt himla dåligt morgonhumör innan hon har fått i sig frukost! Hon är hungrig på morgonen men vill ändå inte äta eftersom att allt blir fel! Efter många om och men fick hon i sig två och en halv rostat macka iallafall så nu är hon på bra humör igen!

Idag blir det 50 årsfest här hemma! (Daniel 27 + Jag 23) I eftermiddag ska vi lämna båda barnen hemma hos mamma och Björn och så ska dom sova där! Blir första gången Eddie sover borta men det ska nog gå bra!

Vilket tråkigt väder det är ute idag. Grått och regnigt! Men det försvinner ju ännu mer snö iallafall! Snart är det nog bara dom största snöhögarna kvar!

                                

???

Kollade TV-tablån och det är ju inte alls Solsidan idag! Var det sista avsnittet förra veckan???

Nu sover

båda barnen och jag har ingen aning om vad jag ska fördriva tiden med ikväll? Bara "skit" på TV´n förutom Solsidan och ingen bra film har vi hemma.

Någon som har nått tips?

Rullar ur babygymmet!

Eddie låg i babygymmet i vardagsrummet medans jag tog hand om lite disk. När jag kom tillbaka låg han utanför!


Tilda

Nu har vi precis varit och hälsat på lilla Tilda som var en kopia av sin syster när hon var liten! Edvin kändes som en jättebebis! Speciellt när han satt i matstolen. Engla var väl inte så jätteförtjust att det kommit ännu en bebis..


                    

...

Nu är Engla hemma från dagis igen. Hon somnade i bilen på väg hem och vaknade inte när jag bar in henne till rummet. Eddie sitter och leker i sitt babygym.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Får se om man får träffa någon av dom små tjejerna som har fått komma hem båda två idag! :)

Fel fel!

Nu har jag precis skurat toaletterna. Jag tyckte att medlet luktade lite annorlunda men tänkte inte så mycket mer på det. När jag skulle ställa tillbaka flaskan i städskrubben såg jag att det var fel flaska. Så nu är toaletterna skurade med fläckborttagning för soffor och mattor. Men det gick det med! :)

Hjärnan är inte alltid med på morgonen! (Men det var samma färg på flaskan iallafall)

                                        

God morgon

Idag ville Eddie upp vid 5! Bara för att jag gick och la mig senare igår. Engla kom precis ner hon med.. Kan dom inte sova till 7 iallafall??

Helt slut

Nu har Alicia åkt hem och Engla sover. Eddie sitter bredvit pappa i soffan. Nu är jag helt slut! Räcker väldigt bra med två barn här iallafall!!!

Ikväll blir det "Halv åtta hos mig" och "Bilförarna". (Om jag håller mig vaken)


Hopp hopp!

Har bäddat ut bäddsoffan och satt på barnmusik på spotify så nu har dom haft kul där inne ett par timmar. Dom hoppar i soffan, dansar och gör kullerbyttor. Engla har inte riktigt förstått hur man gör kullerbyttor men hon försöker iallafall. (Pernilla får komma hit och träna med henne någon dag!)

Båda två kommer nog somna skönt ikväll.

Eftersom det är våffeldagen har vi precis ätit våfflor. Det var gott! Till och med Alicia som inte brukar gilla våfflor åt!


Samma BB-avdelning :)

Tilda ska Linda och Gurras lilla tjej heta. Alicia har pratat med sin mamma och pappa och verkar tycka det är kul med en syster. Hon sa några gånger förut att det var en lillebror men nu har hon förstått att den är en syster.

Emma och Linda är på samma BB-avdelning, så nu fick vi precis en bild på dom små tjejerna tillsammans!

Nu har vi precis fikat och barnen leker bra. Dom har precis cyklat och åkt motorcyckel och nu åker dom rutschkana!

Duktiga tjejer som sitter på pottan!


Krig

Nu är Alicia här och det är krig om leksakerna. Engla blir hysterisk så fort Alicia bara tittar på något.. Det är ombytta roller nu. Förr var det Engla som inte fick röra Alicias leksaker!


Grattis

Linda och Gurra till den lilla tjejen! :)

När vi hämtar Engla på dagis idag så får vi med oss Alicia hem också! Så här blir det "full rulle" här idag!

Tjockisen Edvin väger nu 7750 g och är 65 cm! Fick en massa beröm att han var så fin! Om en månad ska vi dit igen och då ska även Engla med på 2½ års kontroll!

God morgon

Nu ska snart Engla till dagis och efter det ska Eddie till BVC. Undra vad han kan väga nu tro? Mycket antagligen! :)

I eftermiddag kommer Alicia hit!

Träna

Nu åker jag och tränar. Tänkte prova gymmet idag!




Smakis

Nu har Eddie fått sin första smakportion! Majspuré blev det och han tyckte det var gott och gapade efter mer! Bra om det funkar med "vanlig" mat om han ska fortsätta att krångla med flaskan! Men idag har det gått ganska bra än så länge!


Ser det gott ut?






En trött liten Engla


Miri

Nu har jag blivit moster till en liten Miri! Vid 10:30 tror jag att hon kom? Grattis Emma och Pierre! När jag fick samtalet klev jag precis in genom dörren på "Smått och Gott", så det var ju passande.

Sången idag gick bra. Edvin tycker det är spännande och idag var det mer barn där. Innan åkte jag hem till mamma och Björn och efteråt gick vi på en prommenad och handlade lite.

                                     


GRATTIS

EDDIE 4 MÅNADER IDAG!

Det firar vi med babysång.


Förstoppad?

Nu åkte precis alla hem (Pappa, Nina, Tobbe, Emma, Pierre) och båda barnen somnade precis. Fina presenter har vi fått idag med! Pengar, påskliljor och den här söta kycklingen.
 

Idag har Edvin inte krånglat med maten alls! Jag tror att han kanske har vart lite förstoppad? För idag har han bajsat 3-4 gånger! Annars brukar han göra det ungefär varannan dag!


Nu ska jag se på "Halv åtta hos mig", så jag får väl lämna över datorn till Daniel som inte tycker det är lika bra som jag gör! :)

Engla hjälpt till med maten

Nu har vi precis ätit mat. Kycklingsallad blev det idag. Engla hjälpte mig med maten. Hon fick en liten skärbräda och en liten kniv och så hjälpte hon mig att skära grönsaker. Hon var riktigt duktig på det!

Engla fortsätter att vara duktig med pottan. Inget kiss utanför pottan än. Bajsblöja har jag inte bytt på henne på 2½ vecka tror jag? Hon har haft blöja på sig idag när vi var hos Alicia och på leklandet. När vi kom hem var den helt torr och hon satte sig på pottan och kissade. Det var ju ändå många timmar vi var borta.

Nu sitter vi och väntar på att vårat "fikabesök" ska komma! :)

Leklandet

Nu är vi hemma från leklandet. Det har vart kul! Engla vågade åka stora ruschkanor som jag aldrig trodde hon skulle våga och leka i bollarna tyckte hon var kul. Hon blev arg när vi skulle åka hem och till och med när vi skulle fika. Så det var bra betyg om till och med Engla inte ville fika!

Batteriet på kameran tog slut. Så det blev bara ett par kort. :(



Tävlar


Jag vill vinna presentkort hos VerasHus i http://nikital.blogg.se/index.html
Klicka här http://nikital.blogg.se/2010/march/2presentkort-hos-verashus-lottas-ut.html om du också vill vinna!


God morgon

Engla vaken 5.30 och Edvin vid 6.00! Om några timmar ska vi åka till Linda och Alicia och äta frukost. Sedan ska vi åka till det nya "Lek och Buslandet" vid "Trestad Center".

I eftermiddag blir det mer "födelsedagsfika"!

Dagen

har vart bra. Var fullt upp här ett tag när Engla och Alicia kom igång och lekte. Kul hade dom idag! Fick fina blommor från "Gröna gåvan" och en svart "puff" till vardagsrummet. Hade en lila innan som inte alls passade in!



Edvin krångar fortfarande med maten. Måste gå runt och bära på honom när han äter men det är inte riktigt bra det heller nu.. Enda gången han inte krånglar med maten är när han vaknar på natten och äter! Någon som har nått tips vad man ska göra?

Edvins dop

     

     

   


Något gjort..

Nä, om man skulle få något gjort istället för att sitta här? Städa toaletter och vika lite tvätt kanske?

Grattis till mig! :)

Idag fyller jag 23 år! Imorse fick jag en sån här av Daniel. Rosa och fin! :)

I eftermiddag kommer mamma, Björn, Linda, Gurra och Alicia hit på fika!

Pusskalas

Idag har det inte hänt så mycket alls! Var inne i Grästorp och handlade lite förut och så har vi kollat på filmen "Upp". Den var helt okej! Jag och Daniel tyckte nog den var bättre än vad Engla gjorde. (Tur att man har henne att skylla på när man vill se någon barnfilm.)

                                           

På eftermiddagen har vi haft två små trötta och gnälliga barn. Engla somnade på soffan en stund och vaknade inte av sig själv och då blir hon sur och grinig bra länge! Eddie har vart trött hela eftermiddagen men vägrat att sova. Nu somnade han för natten vid 18.30.

Engla har börjat med något nytt när hon badar. Hon parar ihop ankorna och fiskarna och så ska dom pussas! Om vi får en puss någon gång ibland så är det riktiga tungkyssar! Börjar nästan undra vad dom pysslar med på dagis? Pusskalas?

                                 

Edvins presenter


Dopet

Dopett igår gick bra. Innan och efter vi stog framme i kyrkan var Edvin lite gnällig men när vi stog där framme var han snäll! :)

Efteråt blev det mat och tårta och Edvin fick en massa fina presenter! :)

På kvällen åkte vi hem till mamma och Björn och åt ostbricka.

Ska lägga in lite bilder senare!

God morgon

Inatt har det inte blivit så mycket sömn. Var supertrött hela dagen igår men när jag går och lägger mig blir jag klarvaken! När jag somnar så vaknar jag av att jag drömmer att Linda ska in till förlossningen och Alicia ska komma hit.. Engla har vart uppe och gått några gånger och Edvin har vaknat och ätit som vanligt, men han somnade om direkt iallafall!

Nu sitter jag och väntar på att mamma och Björn ska ringa så ska vi åka bort till lokalen och fixa lite med maten.

Dukat

Nu har jag mamma, Karin och Björn vart i lokalen och dukat. Innan var vi och hälsade på mamma på jobbet. Karin hittade en topp och jag fick nagellack, mascara och läppstift av mamma i lite förtidig present! :)

När vi kom hem igen var Linda, Gurra och Alicia här och hälsade på.

Nu kollar vi på "Så ska det låta" med chips och dipp!

Överby

Nu är vi hemma efter några timmar på Överby. Eddie fick en matstol av farmor och farfar och Engla fick ett metspö med fiskar till. Jag fick present också! :) Ett par jeansleggins, ett linne och en tröja. Vi var även och köpte dricka och kaffe tills imorgon.

Båda barnen skötte sig bra. Engla somnade i bilen hem och sover fortfarande!

God morgon

Inatt och imorse har Daniel vart uppe med Eddie. Vid 7 var jag tvungen att gå upp på toa och då var redan frukosten framdukad i köket.

Inatt kom Daniels föräldrar och bror hit. Så Engla har fullt upp med att leka med dom nu! Presenter har barnen fått också.

Om en stund ska jag åka till kyrkan och hämta nyckeln till lokalen som vi ska hyra imorgon. Sedan blir det en tur till Överby för att handla dricka och kaffe till dopet mm.

Ikväll ska jag hämta mamma på jobbet efter sex och så ska vi åka till lokalen och duka. Så idag hinner jag nog inte uppdatera så mycket här!


Sugen på nått!

Nu kollar vi på "Sveriges värsta bilförare". Är sugen på nått men vi har inget gott att äta hemma! Somnar väl i soffan snart ändå..

Förut idag kom Emma och Pierre hit på en kopp kaffe. Nu får den där kusinen vänta med att komma ut tills efter helgen så att Emma kan vara med på dopet!

Tror fortfarande att Linda får 20:e och Emma 22:a!


Ny design

När jag skrev förra inlägget kom jag på att min blogg var ganska grå och tråkig den också! Så jag var tvungen att byta.

Vet ju inte alls hur man gör sånt själv så får hålla mig till "gratisdesignerna".

Någon som är duktig på det som kanske vill hjälpa mig med det?

Grått och tråkigt

Engla vattnar blommor (utan vatten) och Edvin sitter och äter på leksakerna i babygymmet. Om en stund är det väl dax att börja med maten. Inte så lockande då vi ska äta korv och pasta som jag inte är så jätteförtjust i. Men Engla tycker ju att det är gott iallafall!

Vad grått och tråkigt väder det är idag då. Nu är man ju van vid att solen kikar fram! Men man ska väl inte klaga så länge det är plus grader så att snön försvinner snart!

                                           

Mysigt..

Engla gjorde precis nr:2 på pottan och ställde sig upp innan det hade "lossnat". Så det hamnade på mattan.. Mysigt! Blöjan var till och med torr efter hela natten imorse fast hon drack välling igårkväll! :) På dagis hade hon inte riktigt velat sitta på toaletten idag. Hon hade fullt upp med att leka.

"Tjockis Linda" har precis vart här en liten stund nu innan hon skulle hämta Alicia på dagis.

Hemma från MVC

Efter att jag lämnat Engla på dagis idag åkte jag hem till mamma och Björn på lite kaffe innan det var dax att åka till MVC. Var ju inte det skönaste jag vart med om. Men trodde att det skulle kännas lite värre ändå. Hoppas att jag har sån tur att jag slipper mensen helt nu då..



Nu har jag precis vikt lite tvätt och städat toaletter. Håller på att färga ögonbrynen också så att dom är snygga tills på lördag!

Idag händer det nog inte så mycket. En massa bra på TV´n ikväll om jag lyckas hålla mig vaken.. Ikväll/natt kommer Daniels föräldrar och bror hit.

Vilken morgon..

Eddie vaken vid 4:30 och tänker inte somna om. Engla vaknar 6:20 på helt fel sida och går runt och "gnäller" hela morgonen. Mjölk över hela bordet under frukosten. Eddie bajsar ner hela sig + babysitter! Eddie arg och somnar tillslut.

Snart ska Engla till dagis och jag ska till MVC och sätta in en spiral. Litar inte riktigt på mig själv och p-piller! :)


Tävlar



"Jag tävlar om valfri body eller mössa från Geggamoja Collection hos http://www.bloglovin.com/m/1502592/79053059/f/128
Tävlingen sponsras av TuffaTilda.se
Tävla HÄR --> http://www.bloglovin.com/m/1502592/79053059/f/128d du med!"


Mörkt bröd

2 limpor

4 dl vetemjöl
3 dl grahamsmjöl
3 dl rågsikt
4 dl blandade frön (jag brukar använda linfrö och solrosfrön)
4 tsk bikarbonat
1 tsk salt
0,5 dl olivolja
0,5 dl mörk sirap
1 l filmjölk

¤ Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, rågsikt, frön, bikarbonat och salt i en bunke.
¤ Häll i olivolja, sirap och filmjölk. Rör om till en jämn smet.
¤ Häll smeten i smorda avlånga formar.
¤ Grädda i nedersta delen av ugnen i 175 grader i 100 minuter.
¤ Låt bröden svalna nåra minuter i formarna. Stjälp sedan upp och svalna ytterliggare under bakhandduk.


Kul med sång

Nu är vi hemma igen! Innan sången var jag och Eddie och handlade och sedan gick vi en prommenad på över en timme. Sången gick bra. Edvin var nöjd och tyckte det var spännande med dom andra barnen. Var tyvärr bara två till där idag men i vanliga fall brukade det vara några till. Var ju där med Engla när hon var liten och på två år hade dom bara ändrat en låt!

Efter sången åkte vi hem till mamma och Björn och tog en snabb kopp kaffe innan det var dax att  hämta Engla på dagis som inte alls ville hem. Hon hade så kul så det blev mycket protester!

Hon hade kissat på toaletten på dagis idag. Efter att dom hade vart ute var blöjan fortfarande torr. Dom satte Engla på toaletten och då kissade hon!

Nu håller jag på att baka bröd som står i ugnen. Väldigt smidigt med bröd som inte behöver jäsa. Bara att röra ihop och in i ugnen! :)

Babysång

Träningen igår gick bra. Känner lite i armarna och axlarna nu, men inte så farligt. Nästs gång kan jag nog lägga på lite mer vikter.

Engla ska snart till dagis men vägrar att ta på sig byxor och blöja.. Hoppas hon går med på det snart.

Idag ska jag och Eddie på babysång. Hoppas han tycker det är kul!

Kaffebesök

Nu har vi precis ätit middag och snart ska jag åka och träna. Ska bli skönt att komma igång nu! Har några kilon kvar att gå ner från graviditeten!

Emma och Pierre kom hit på en kopp kaffe förut. Alltid trevligt med lite besök! :) Trodde att det skulle bli en lugn dag idag men det har ju nästan hänt mer än vanligt!

Barnen beställde även en liten kusin inatt! ;)


Blommor

Efter lunch åkte vi hem till Linda och Alicia på lite fika. Engla har fått för sig att Alicia är farlig, så hon vill helst inte vara själv i ett rum med henne. Precis när vi skulle åka hem hade dom kommit igång och lekte bra, så då blev hon ledsen och ville inte alls hem! Båda barnen somnade i bilen och sover fortfarande!

En jobbarkompis kom precis förbi med en bukett med blommor till mig för att jag fått barn. "Bättre sent än aldrig" sa hon! :)


Englas konstverk


Ut med tungan när man är koncentrerad!

  
Posar för kameran :)


Morgonpigg bebis

Har en morgonpigg bebis idag. Åt vid halv fyra och somnade om vid fyra tror jag. Sedan ville han upp vid fem igen. Det här kommer bli en lååång dag! Skulle behöva ta en sväng med dammsugaren och moppen idag. Annars blir det nog en väldigt lugn dag tills träningen ikväll.

Fläskfilé med Mrs Cheng´s Sweet Sour Sauce

300 g fläskfilé
2 msk soja
0.5 tsk salt
4 msk maizena eller potatismjöl
2 paprikor
10 cm purjolök
olja att steka i
0.75 dl Mrs Cheng´s Sweet Sour Sauce

¤ Skär köttet i tärningar, marinera köttet i sojan och lite salt. Pudra köttet med mjölet.
¤ Skär paprikan och purjolöken i bitar.
¤ Stek köttet i olja. Tillsätt grönsakerna när det nästan är färdigt.
¤ Blanda ner såsen under omrörning och koka upp.
¤ Servera med ris eller nudlar.




Choklad

Barnen sover, Daniel tränar och jag har bäddat ner mig i soffan med datorn, TV´n och en marabou choklad!



Engla har kissat flera gånger på pottan idag och även bajsat. På över en vecka har det bara kommit två små pölar på golvet men då har hon sprungit till pottan och kissat resten!

Eddie har inte vart på sitt bästa humör idag. Hoppas att det är bättre imorgon! Förut låg han utan blöjan i babygymmet och jag böjde mig ner för att prata med honom. Som tack fick jag kiss på hela mig och Edvin blev helt blöt han med. Så han fick ta ett bad med syrran!

Tävlar

"Jag tävlar inne hos Kidzmode.blogg.se

om napp + napphållare från Elodie Details.

Tävla HÄR du också."


Gåstol

Förut var Eddie grinig och inget var bra. Hämtade gåstolen från vinden och satte honom där och han blev knäpptyst! Backade ett par steg gjorde han också.


Kolla dubbelhakan :)


Träna

Engla är hemma från dagis igen och på strålande humör! Kissat på pottan gjorde hon precis också. Igår gick hon utan blöjan HELA DAGEN och det blev inget kiss utanför pottan! :)

Imorgon ska jag träna för första gången på över ett år. Kanske till och med är ett och ett halvt årsen? Kommer antagligen inte att kunna röra mig resten av veckan!

God morgon

Här har vi morgonpigga barn som vanligt. Engla vid sex och Eddie vid halv sju. Snart ska Engla till dagis och leka med Oooa, Niina och Aiciaa som hon tjatar om hela tiden. Jag ska väl hem och städa lite som vanligt och ta en välbehövlig dush!

Tävlar

"Jag är med och tävlar om en personlig barnbok från Sagobella.

Var med du också inne hos Kidzmode.

Tävlingen avslutas 28mars."


18:50

Sov båda barnen idag. Kvällströtta båda två och trötta efter att ha busat med morfar, mormor Nina och Tobbe hela eftermiddagen. Fina Kläder fick båda barnen också. Engla fick en jeansklänning med leggins och en topp till. Edvin fick en body, ett par byxor och en snygg vårjacka!

Nu är det snart ny vecka igen och då kommer det bli fullt upp med bland annat föberedelser för Edvins dop på lördag!


Ingen bra kombination


Dom här stolarna + två katter = Ingen bra kombination!

(Speciellt inte när båda två har dom som favoritplats!)

Englas nya skor


Shoppingrunda och melodifestival

Gårdagen var bra. Först åkte jag, mamma och barnen till Järnaffären i Vargön där vi hittade en massa saker. Sedan åkte vi till Överby. Där hittade vi tre par skor till Engla. Ett par stövlar, ett par gympaskor och ett par ballerinaskor. Båda barnen var så snälla man kan vara under shoppingturen.

Efter Överby åkte vi hem till mormor och åt lunch. Engla stensomnade på den lilla korta biten mellan Överby och skogshöjden så hon sov vidare en stund i mormors säng. När hon vaknade fick hon en massa plättar och frukt. Så då var hon nöjd!

Sedan åkte vi hem och lämnade in lite grejer och hämtade Daniel och åkte hem till mamma och Björn. Där blev det god mat och tårta och vi stannade där och kollade på Melodifestivalen. Edvin somnade skönt vid 19 men Engla var vaken hela tiden. Det tyckte hon var kul.

Såklart kunde hon inte tänka sig att sova lite längre än vanligt idag fast hon var vaken tre timmar längre än vanligt igår. Så i eftermiddag blir det nog en trött och grinig Engla! :S

Idag är det TVÄTT som står på schemat! Tror inte att Daniel har några rena byxor ens.. :S

I eftermiddag kommer pappa och Nina hit och äter middag.


Fullt upp!

Idag blir det fullt upp. Vid 10 ska vi åka till Överby med mamma och Björn och så ska vi äta lunch och mormor och John. Efter det ska vi hem till mamma och Björn och fira Björn i efterskott. Mat och tårta blir det. Så idag blir det nog inte så mycket uppdaterat här.

Edvin somnade vid 19.30 igår. Vaknade en gång och åt, somnade om direkt efter det och har precis vaknat igen. Så honom kan man inte klaga på längre. Engla somnade vid 19.00 och vaknade vid  6.30.

En massa chips!

Nu har Emma och Pierre precis åkt hem efter en trevlig eftermiddag/kväll. Köttet blev okej utan termometern. Nu har vi precis kollat på film och ätit en massa chips och dip. Kommer inte ihåg vad filmen heter just nu, men den var helt okej!

Engla har kissat en gång till på pottan idag. Hon kissade en liten fläck på kudden hon satt på men sprang sedan till pottan. Så nu funkar det riktigt bra att vara helt utan blöjan hemma på dagarna! :)

Termometer

Nu står dagens middag i ugnen. Tidigare idag provade jag om våran termometer fungerade och det gjorde den. När jag skulle sätta på den nu när jag skulle ställa in köttet i ugnen så fungerade den inte! Har provat byta batteri och allt möjligt men den är stendöd! *arg*


Daniels nya tattuering

 

 


Mammas duktiga tjej!

Har gjort både "nummer 1 & 2" på pottan idag med! Har inte behövt byta en bajsböja på henne på flera dagar nu! :)


Middag

Blev inte så mycket TV tittande igår. Efter första reklamen på "Bilförarna" så sov jag! Alltså innan 20.30! haha!

Idag kommer Emma och Pierre hit och äter middag om det inte har tänkt att "ploppa" ut någon bebis idag då.. :)

Tvärt om

Eddie vaknade vid 4:30. Somnade om direkt i vaggan igen och sover fortfarande. Engla vaknade precis så nu är det hon som vaknar tidigast istället!

Hemmadag

Idag har det inte hänt mycket alls! Bara vart hemma och tagit det lugnt. Engla gick precis upp till sängen och Eddie är fortfarande vaken! Inte ofta han är vaken längre än till sju! Tror han ligger och bajsar just nu så där har vi orsaken.

Nu blir det en helkväll framför TV´n.
¤ Halv åtta hos mig
¤ Sveriges värsta bilförare
¤ Lyxfällan

Till det blir det ostbågar. Har vart sugen på något hela dagen så Daniel fick stanna och handla på vägen hem!

Pottan igen!

Nu är Engla hemma från dagis och kissade precis på pottan igen! Lite dumt att hon ställde sig i den efteråt bara! S=

I eftermiddag och kväll händer det nog inte så mycket. Hoppas på nått bra på TV´n ikväll!


Eddie haft sovmorgon

Nu är Engla på dagis och jag har bäddat rent i alla sängarna. Sååå tråkigt men det är det värt när man får lägga sig i en nybäddat säng! :)

Har nog kommit på varför Edvin tycker det är morgon så tidigt. När han vaknar på natten brukar vi gå ner med honom och ge han mat och försöker få honom att somna om där eftersom vi inte vill väcka Engla som oftast ligger i våran säng då. I natt låg hon i sitt rum så vi la ner Edvin i vaggan igen. Då somnade han om och sov till åtta! Om inte Engla hade kommit upp och fört oväsen då så hade han nog sovit ännu längre och då somnade han innan sju som vanligt. Får försöka se till att vi bär över Engla till hennes säng igen när hon kommer in till oss. Det brukar ju oftast inte vara något problem.

Här kan ni läsa mina förlossningsberättelser

http://kidzmode.blogg.se/2010/march/nar-engla-och-edvin-kom.html

Äkta plast

Den här micron blev det.

Det blev äkta plast istället för kaktusar.





När vi kom hem från dagis idag satte sig Engla helt frivilligt på pottan där hon både kissade och bajsade. (Rejält) Duktig tjej!

Överby

Nu har jag lämnat Engla på dagis och snart åker vi till Överby och köper ny micro! :) Ska även köpa ett par kaktusar till vardagsrummet. När solen är framme ligger den på fönsterna i vardagsrummet i princip hela dagen så det är i stort sett dom enda växterna som överlever där! :(

Små fötter

Edvin vaknade vid 4.30 och har precis somnat om. Verkar tyvärr inte som att det är ett alternativ för mig då jag hör två små fötter från övervåningen.

Idag ska Engla till dagis och jag ska hem och städa lite som vanligt. Ikväll är det pyssel och denna gången ska vi vara hemma hos mig.

Kanske får försöka komma iväg till Överby en sväng också då våran micro börjat protestera lite då och då..




Kasslergratäng

Kassler
1 burk krossad annanas
3 dl grädde
1 dl chilisås
1 dl riven ost


¤ Skiva kasslern. (Jag brukar köpa färdigskivad)
¤ Vispa grädde och chilisås till lagom tjocklek.
¤ Lägg kassler och annanas i en ugnssäker form. Häll över grädden och strö över osten.
¤ Grädda i ugnen i 10-15 minuter. 250 grader.


Engla välte ut grädden i hela köket. Så i den här är det matlagningsgrädde. Konsistensen blev ju inte som den brukar men det var gott också.

Eddie 18:40


Engla kissat på pottan

I eftermiddag har Engla gått utan blöjan. Hon kissade en liten pöl på golvet och sprang sedan och satte sig på pottan och kissade resten! Förut har hon bara kissat några droppar på pottan men nu var det mycket!

Förut skulle hon hjälpa mig att laga mat. Det slutade med att vi hade 3 dl grädde på golvet. Även under diskmaskinen. Så nu fick vi städat bakom den också! Tog en bild på det men det blev nått fel. För den fanns inte på kameran nu.. Det blir mycket grädde av 3 dl!!

Emma och Pierre var även här och drack kaffe förut för Pierre skulle hjälpa Daniel att hämta en bil.


Tankspridd mamma

Glömde Eddies flaska hemma hos mamma och Björn. TUR att jag kom på det innan han blev hungrig! Kanske dax att skaffa en till flaska med en sådan tankspridd mamma?


Lunch

Nu sitter jag hemma hos mamma och Björn och ska tydligen få lunch här också! :) Någon gryta tror jag det blir. Bra mycket bättre än resterna från middagen igår! (Fiskbullar)

Engla är nere i källaren och kollar på TV med mormor. Edvin somnade precis efter att ha varit vaken sen klockan fem!

God morgon

Nu sitter vi uppe och tittar på Bolibompa. Vid nio ska vi hem till mamma och Björn och äta frukost!


TV-kväll

Båda barnen sover och Daniel åkte precis till träningen. Eller är det bastun som lockar tro? =P

Jag är bänkad framför TV´n ett par timmar nu. Först "Halv åtta hos mig" och sedan familjen annorlunda.



Nu har vi vart ute i solen en stund.


Eddie ligger skönt i vagnen.

Skottar snö med sin lilla spade.

Snögubben har tappat huvudet!


Bebbe & Titti

Imorse var Emma och Linda här och åt frukost. Det var trevligt! Fick även ett par magbilder på dom.

 
BF 29/3 & 30/3


Emma kollar igenom Englas gamla 50/56 kläder.


Engla är en duktig tjej som bara har "beppen" och "tittin" på natten. Sen i fredags har hon bara fått ha det på natten och det går hur bra som helst. Hon frågar efter det ibland men accepterar när man säger att hon får det när hon ska sova!

Frukostbesök

Filmen igår var bra. Jag har hållt mig vaken på tre filmer i rad nu. Inte likt mig som brukar somna så skönt i soffan!

Edvin somnade vid sju igår och sov till fem. Lite bättre än vanligt iallafall!

Vid nio kommer tjockisarna Emma och Linda hit och äter frukost. ( Om dom inte är och föder barn. )

Film idag igen!


Tacokryddad kycklinglasagne

500 g kyckling
2 gula lökar
1 broccoli
1 paprika
2 påsar taco kryddmix
1½ dl vatten
2 dl lättcréme fraiche
200 g philadelphiaost
2 dl mjölk
ett paket färska lasagneplattor
1 dl riven ost
olja


¤ Sätt ugnen på 175 grader.
¤ Hacka löken, skär broccolin, paprikan och kycklingen i mindre bitar.
¤ Stek kyckling och grönsaker i olja i 5 minuter.
¤ Tillsätt taco kryddmix och vatten.
¤ Rör i créme fraiche, philadelphiaost och mjölk. Koka upp.
¤ Täck botten av en ugnssäker form med kycklingröran och varva med lasagneplattor. Avsluta även med kycklingröran.
¤ Strö över osten.
¤ Ställ in i ugnen i ca 30 minuter.


Middag och en massa bus!

Nu har precis familjen Guhrén/Nilsson åkt hem. Vi har ätit kycklinglasagne och till efterätt blev det kladdkaka! Engla måste vara inne i någon "växtperiod" just nu. Hon äter som en "häst"! Tre ganska stora portioner med mat och en massa efterätt också!

Barnen har haft kul och lekt så nu ska dom nog somna skönt snart!

<3


Plastmat..



Man kan hitta en matbit i varje liten vrå i hela huset!

Sovmorgon

Idag fick jag "sovmorgon" till 7:30. Jag körde mamma och Björn till och från Trollhättan igår så Daniel har vart uppe med Eddie. Engla hade tydligen vaknat vid 7 utan att väcka sin mamma. Annars brukar hon väcka mig när hon vaknar, men idag dög det med pappa!

I eftermiddag kommer Linda, Gurra och Alicia hit och äter middag.

Nu blir det..

"Luftslottet som sprängdes"

och..



Nybakat




Kristians favorit

700 g fläskfilé
1 msk paprikapulver
1 msk svartpeppar
1 msk curry
bacon-strimlor
3 dl matgrädde

¤ Skiva fläskfilén i 2 cm tjocka skivor.
¤ Doppa köttet i kryddblandningen och lägg en strimla bacon runt.
¤ Sätt in i kall ugn (200 grader) i en timme.
¤ Häll över grädden och in i ugnen i 10 minuter till.


Brödbak

Nu bakar jag och Engla bröd. Just nu är det på jäsning och det var ju inte kul alls tycker Engla som nu står och sprider ut mjöl i hela köket! Kul har hon iallafall!

Batteriet på kameran är slut. Så det blir nog inga bilder idag! :(

God morgon

Engla har vart uppe flera gånger inatt och letat efter "beppen". Hon har somnat om direkt igen men det gör ju inte jag! Edvin har sin vanliga dygnsrytm! Vaknade vid 3:30 efter en stund somnade han om i någon timme.. Får nog bli mycke kaffe idag!


Filmen

var skitkass! Bland det dåligaste jag har sett tror jag!

"Snabba Cash"

Daniel är uppe och badar med Engla, Edvin sover (förhoppningsvis inte för natten) och maten står i ugnen!

Ikväll blir det god mat och "Snabba Cash". Har nästan bara hört dåligt om filmen, men jag måste ju se den iallafall. Jag brukar ju tycka att alla svenska filmer som alla andra tycker är dåliga är bra!

Sedan blir det "Solsidan" också (om jag håller mig vaken). Den serien är ju så bra! :)






Nagellack



Engla såg att jag hade nagellack och då var hon såklart tvungen att ha med! Det måste vara det med mest färg annars duger det inte! Då kanske det inte syns tycker hon..

Vinst



Idag kom t-shirten som jag (Engla) vann på posten! Varför kan man inte få sån rolig post i lådan varje dag?


Fika


Dom här bullarna har vi precis ätit upp :)


Nästa gång måste kaffet fyllas på och jag hatar det! Får se till att det är Daniel som kokar kaffet nästa gång..

Fredag

Daniel är ledig idag så inatt har han tatt Eddie, som fortfarande tycker att det är natt väldigt tidigt! Engla sover som en stock på nätterna nu när hon inte sover middag!

Nu har vi storstädning av golv här hemma. Daniel dammsuger nu och sedan ska jag torka dom.

Igårkväll kollade vi på "Sveriges värsta bilförare". Såklart somnade jag vid 21 och missade ett av avsnitten. Väldigt dum idè att visa dubbelavsnitt tycker jag!

Engla torkar köksbordet!




Rent blev det!

Städ & Tvätt

Edvin sover, Engla läser sin prinsessbok, Daniel kom precis hem från jobbet och grejar nu med volvon och jag sitter här. Idag har jag städat och tvättat hela dagen känns det som, så nu tänker jag inte göra så mycket mer idag. Imorgon blir det golvens tur!

Jag kollar på lite tatueringar. Vill ha en i svanken men vet inte riktigt vad jag vill ha!


Uppe med tuppen..

som vanligt..



Edvin vaknade vid 1:30. Somnade om direkt efter maten och vaknade vid 5 igen. Nu ligger han på golvet och luftar rumpan och äter händer.

Engla och Daniel ligger uppe och sover. Engla har inte sovit middag dom sista dagarna, så nu sover hon bra på nätterna igen. Hon är faktiskt på bättre humör på dagarna också! För mycket sömn innan kanske?


Spagetti med morotssås

400 g spagetti
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
3 morötter
800 g krossade tomater
1 msk grönsaksfond
2½ dl matlagningsgrädde
3 msk fryst hackad persilja
1 msk olja
½ tsk salt
2 krm peppar


¤ Koka spagettin.
¤ Hacka löken och vitlöken. Riv morötterna grovt.
¤ Fräs lök och vitlök i oljan. Det ska inte få färg.
¤ Tillsätt morötterna och rör runt.
¤ Häll i krossade tomater och fonden. Koka i ca 15 minuter.
¤ Häll i resten av ingredienserna och koka i 5 minuter till.


Gröna barn idag

      

      


Tävlar



Jag tävlar om en valfri vårmössa ifrån BusMonster på Modekids
Tävlingen sponsras av busmonster.se
Tävla här -->http://modekids.blogg.se/2010/march/vinn-en-valfri-varmossa.html  du med!


Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter storhandling och dagis. Det krånglade med vagnarna på Maxi idag med. Hade en polett idag med fick inte isär vagnarna ändå. Fick be en personal om hjälp och han hade också problem att få isär vagnarna. Dom har tydligen haft mycket problem med dom. Ingen avstämning idag och det var tur, för idag var det mycket mat!

Engla har vart en duktig tjej det senaste och går nu mera själv både in och ut från dagis! (Nu kommer hon antagligen vägra det imorgon).

Edvin har krånglat lite med maten dom senaste dagarna. Vill helst att man ska gå runt med honom när han äter. Det är inte det lättaste med en 7-kilosklump!

Jag vann tävlingen!

http://empeliel.blogg.se/2010/february/tavlar-2.html#comment

Sovit

Inatt har jag fått sova! Daniel har vart uppe med Eddie inatt. Engla kom in till oss inatt, men har sovit hela natten iallafall! Jag känner mig helt tung i huvudet idag ändå! Sovit för mycket kanske?

Idag ska vi lämna Engla på dagis och sedan åka och handla.

Chokladpudding

Nu sover dom små barnen. Engla somnade aldrig i eftermiddags men har faktiskt vart på bra humör ändå. Fast väldigt vild och inte suttit still. Då kan man ju somna!

Mamma och Björn var här och hälsade på en stund förut också. (Grattis Björn som fyller år idag!)

Nu gör Daniel chokladpudding som vi ska äta till bygglov. Kollar på Halv 8 hos mig och blev så sugen på choklad när han gjorde chokladmousse!

En övertrött & trotsig Engla


"Kaos i kyrkans hus"

Idag har vi vart i kyrkans hus och träffat prästen som ska döpa Edvin och pratat lite om dopet. Jag kände att vi behövde lite luft idag så vi parkerade på hemköp. Först köpte vi russin till Engla så hon skulle ha något att äta på. Efter det gick vi på en prommenad. Engla var så trött att hon somnade ståendes på plattan. Så ni kan ju tänka er vilket bra humör hon var på när vi kom fram.. Edvin vaknade när vi kom innanför dörren och var inte så glad han heller. Fick lånat micron där och gjorde iordning mat och sedan var det bra. Under tiden jag matade Edvin ramlade Engla ur soffan och slog huvudet i golvet. Då gick prästen och hämtade en kaka till Engla och sen var båda barnen lugna och snälla!

Vi fick även kolla på lokalen som vi ska hyra efteråt. Det var stort och bra med ett stort kök där vi fick låna allt man kan behöva!

När vi skulle därifrån blev det lite kaos igen. Tog på Edvin kläderna först. Engla var väldigt övertrött och på bushumör så det tog ju sin lilla tid att få på henne alla kläder. Edvin blev varm och arg och började skrika väldigt högljut i vagnen. Men tillslut kom vi ut därifån och allt blev bra igen.

Nu har vi precis ätit lunch och Edvin ligger och sover uppe i vaggan. Engla vill såklart inte sova middag, men jag tror hon däckar i soffan om en stund.


Min kväll/natt/morgon

19:00 - Eddie somnar.
19:00 - Daniel lägger Engla och åker sedan och tränar.
19:20 - Engla kommer ner. Blir arg när barnprogrammen är slut.
19:30 - Går upp med Engla igen.
19:45 - Engla möblerar om, öppnar och stänger sin dörr, tänder och släcker lampor.
20:45 - Engla tyst.
21:15 - Jag går upp och lägger mig.
01:30 - Vaknar av att katterna för en massa oväsen. Går ner och slänger ut dom.
02:00 - Daniel snarkar, jag kan inte somna om.
03:30 - Eddie vaknar.
03:45 - Ger Eddie mat.
04:15 - Eddie somnar om.
04:30 - Engla går upp och smäller i dörrar. Tänder lampan uppe i hallen och sätter sig där.
04:35 - Går upp och kollar vad hon gör. Hon vill ner till TVn. Får tillslut med henne in till våran säng.
04:40 - Engla vägrar somna om. Ligger klarvaken och sparkar på mig. Daniel och Eddie snarkar ikapp!
05:55 - Jag ger upp. Går med Engla ner till TVn.
06:15 - Daniel kommer upp.
06:30 - Daniel hämtar ner en vaken Eddie.
06:45 - Äter frukost.
07:30 - Daniel åker till jobbet.

Engla vill inte sova

Daniel åkte precis och tränade, Edvin sover och Engla sitter vaken med mig. Hon ville inte sova som jag trodde när hon sov så mycket i eftermiddags. Hoppas hon kan tänka sig att sova lite längre imorgon nu då!

Daniel stannade och handlade mjölk på väg hem från jobbet idag. När han skulle åka därifrån startade inte volvon! Tror det var batteriet som inte hade laddat? Gurra var snäll och åkte dit och hjälpte honom iallafall. Varför ska bilar alltid krångla för?

Snarkande barn

Nu har jag två små snarkande barn här hemma. Engla somnade och sov middag på sitt rum förut. Hon vaknade av att hon gjort "nr.2" och sedan somnade hon om i soffan igen. Så går det när man ska vara uppe tidigt! Hoppas hon har tänkt att sova ikväll nu bara!

Tacos

Nu har vi precis ätit lunch. Tacosen från igår blev det! :)

Linda och Alicia kom hit i förmiddags och höll oss lite sällskap. Men Engla var inte så leksugen idag. Trött efter att ha vart vaken sen 5:20. Men sova middag är ju dumt att göra ändå! Hon somnar väl i sin fotölj om ett par timmar!

Snöar & Blåser

Klockan är inte ens halv nio och det känns redan som det är mitt på dagen. Det här kommer bli en lååång dag!

Snöar och blåser gör det ute också. Så det känns inte direkt lockande att gå utanför dörren heller!

God morgon

Blev inte så mycket uppdaterat här igår. Mådde inte bra alls! =S

Edvin somnade tidigt igår som vanlig. Vaknade vid 2, somnade om vid 3 och vaknade vid 5 igen. Engla var uppe redan 5:20 hon också.

Nu sitter vi uppe och kollar på "Dora".

Idag är dagis stängt. Så idag blir det nog en mysdag hemma!


  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0