Kycklingwok

4 portioner

300 g kycklingfilé
2 msk olja
1 hackad vitlök
1 tsk sambal oelek
1 msk riven färsk ingefära
3/4 dl malaysisk soja
250 g äggnudlar
250 g salladskål
250 g wokgrönsaker

¤ Strimla kycklingen och stek den i oljan tillsammans med vitlök, sambal oelek och ingefära. Häll över sojan och fräs till.
¤ Koka nudlar och woka grönsakerna och blanda ner dom i sojan.
¤ Strimla salladskålen och blanda ner den. Koka upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0