Stekt ris, räkor & Kyckling

2½ dl ris
½ kg räkor med skal
½ grillad kyckling
1 gul lök
2 morötter
smör eller margarin
2 dl gröna ärter
1-2 msk fisksås av thailändsk typ
2 ägg
salt


¤ Koka riset och låt det svalna.
¤ Skala räkorna. Rensa kycklingen och skär den i tärningar.
¤ Hacka löken och skär morötterna i små tärningar. Fräs i smör eller margarin i en stor stekpanna. Morötterna ska bli lite mjuka.
¤ Tillsätt ris, räkor, kyckling, ärter och fisksås. Stek allt i någon minut.
¤ Vispa äggen och tillsätt samtidigt som du rör om i stekpannan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0