En snorig Eddie

Eddie har varit snorig och lite hängig dom senaste dagarna. Är det en vanlig förkyldning eller tänder på G tro? Engla fick ju sina första tänder när hon var 9 månader och det är han ju snart. Tycker att Engla borde vara förkyld hon med isåfall. Det är ju hon som är på dagis och har störst risk att bli smittad. Men på henne är det inget fel alls!


Kan det vara någon liten tand på G tro? Eller är han lik sin mamma och får första tanden vid 13 månader? :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja det var dom ja! :) Härlig ålder - eller inte, haha! Trots, trots, trots, haha! :)Ja, skönt att bli av med en del grejer faktiskt som barnen ändå inte leker med :)

2010-08-13 @ 10:52:55
URL: http://sandrastomberg.com
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Oj, vad sent du fick tänder.. Hampus var nog en 7½-8 månader när han fick sin första tand. Dock brås ju inte Pontus på honom alls, för nu kommer de två stycken och han är ju bara lite över 6 månader..Men ack dessa tänder. Hoppas att de går smidigt för honom och att han itne får allt för ont... : )

2010-08-13 @ 11:18:31
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Jag fick också min första tand så sent :)

2010-08-14 @ 13:58:26
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0