Dillkyckling
500 g kycklingfilé
Smör eller margarin till stekning
1 dl matlagningsyogurth
3 dl hönsbuljong
1 dl matlagningsgrädde
2 morötter
En näve sugar snaps
En näve ärtor
2½ msk maizenamjöl
1-2 msk pressad citron
Dill
Salt och peppar
¤ Skär kyckling och morötter i bitar.
¤ Stek kycklingen i en stekpanna.
¤ Häll på yogurth, buljong och grädde. Låt det småputtra i 10 minuter.
¤ Tillsätt morötter, sugarsnaps och ärtor.
¤ Vispa ut mjölet med lite vatten och rör ner det.
¤ Smaka av med citron, salt och peppar.
¤ Avsluta med en massa finhackad dill.
¤ Servera med potatis.
Smör eller margarin till stekning
1 dl matlagningsyogurth
3 dl hönsbuljong
1 dl matlagningsgrädde
2 morötter
En näve sugar snaps
En näve ärtor
2½ msk maizenamjöl
1-2 msk pressad citron
Dill
Salt och peppar
¤ Skär kyckling och morötter i bitar.
¤ Stek kycklingen i en stekpanna.
¤ Häll på yogurth, buljong och grädde. Låt det småputtra i 10 minuter.
¤ Tillsätt morötter, sugarsnaps och ärtor.
¤ Vispa ut mjölet med lite vatten och rör ner det.
¤ Smaka av med citron, salt och peppar.
¤ Avsluta med en massa finhackad dill.
¤ Servera med potatis.
Kommentarer
Postat av: sara
Hjärtat mitt kontaktar dig :)
Trackback