Tidig morgon..

Igårkväll kunde Engla inte alls slappna av och somna. Tror hon somnade närmare 22 nere i soffan? Jag vet inte riktigt för jag hade redan gått och lagt mig! :)

Idag ville Eddie upp redan vid 4:30! Det ville inte jag så jag försökte få honom att somna om i en timme tills jag gav upp. Nu somnade han precis i vagnen i hallen så nu ska jag lägga mig en stund i soffan!

                                   

Kommentarer
Postat av: Sandra [2barnsmamma]

Hej! Allt bra? :)

Såg att du var intresserad utav bloppis,

har nu lagt upp en :)

2010-04-01 @ 09:52:17
URL: http://sandrastomberg.com
Postat av: Therese, Hampus & Pontus mamma

Ok, men vad duktigt av henne att fixa det på egenhand.

Har förhoppningar om att vi skall få Hampus blöjfri under sommaren. Skall vara lite mer aktiva med pottan då. Nu är de bara om han säger att han vill ha den, lite mjukstart : )



Det var inte dåligt tidigt han ville upp. Nu efter vi ställde om till sommartid vaknar både Hampus & Pontus halv 8. (mycket tacksam).

2010-04-01 @ 11:46:25
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • Jag heter Emelie och är 23 år. Jag bor i ett rött hus ute på landet i Grästorp ( två mil utanför Trollhättan där jag är uppvuxen) med sambo och våra två barn Engla och Edvin.
    I bloggen får ni läsa om våran vardag där det sällan är lugn och ro med två små "busar"! :-) Jag älskar att laga mat och prova nya recept som jag brukar lägga ut på bloggen. Så titta in efter något smarrigt *mums*


    bloglovin

    RSS 2.0